podsvietenie
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
minjo
podsvietenie
Je tu pár zaujemcou ktorý majú chuť si podsvietiť polubovku svojho tátoša tak pozrite túto stránku http://www.newman-tuning.com/index_go.htm
-
coobo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Apr 2006, 23:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
LED žiarovky
neviete mi niekto poradiť (zrejme nejaký tuningový obchod), kde by som zohnal LED žiarovky aj s ukotvením? nie som elektrikár a tak nemám chuť sa púšťať do spájkovania odporov...
teda ide mi o nejakú konkrétnu predajňu, kde by som si to mohol sám kúpiť, aby mi aj poradili, nie na objednávku a zistím, že mi to nepasuje...
hlavne potrebujem podsvietiť displej palubného počítača, aby mi to tie debilné žiarovky po dvojtisícovej oprave zase neodpálili...
teda ide mi o nejakú konkrétnu predajňu, kde by som si to mohol sám kúpiť, aby mi aj poradili, nie na objednávku a zistím, že mi to nepasuje...
hlavne potrebujem podsvietiť displej palubného počítača, aby mi to tie debilné žiarovky po dvojtisícovej oprave zase neodpálili...
Opel Omega B Caravan Y26SE
-
undy
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Feb 2006, 16:04
podsvietenie
a kde ti ho opravovali?ja som menil pred 4 rokmi nový za 14000 a práve včera mi zhasol jeden riadok,potom zasa svietil a zhasol :evil:
best MV6 X30XE
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Re: LED žiarovky
Skús sa poinformovať v Cobratuningu www.tuning.sk . Oni to majú od www.autodoplnky.czcoobo napísal:neviete mi niekto poradiť (zrejme nejaký tuningový obchod), kde by som zohnal LED žiarovky aj s ukotvením? nie som elektrikár a tak nemám chuť sa púšťať do spájkovania odporov...
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

-
coobo
- Pravidelný užívateľ

Re: podsvietenie
poslal som do postou do ciech http://opel.stuchly.cz/...undy napísal:a kde ti ho opravovali?ja som menil pred 4 rokmi nový za 14000 a práve včera mi zhasol jeden riadok, potom zasa svietil a zhasol :evil:
mal som moznost kupit cca za tisic displej, ale oprava stala menej :-)
-
coobo
- Pravidelný užívateľ

cobratuning som pozeral na nete, tam mali len tie velke, ale na autodoplnkoch som to nasiel, takze zbehnem osobne do cobry... dikFastspeed napísal:Skús sa poinformovať v Cobratuningu www.tuning.sk . Oni to majú od www.autodoplnky.czcoobo napísal:neviete mi niekto poradiť (zrejme nejaký tuningový obchod), kde by som zohnal LED žiarovky aj s ukotvením? nie som elektrikár a tak nemám chuť sa púšťať do spájkovania odporov...
-
jakub-ko
-
coobo
- Pravidelný užívateľ

no aj kvoli tomu by som to radsej isiel kupit osobne aby som povedal naco to chcem na stranke autodoplnky som vsak nasiel Žárovky s paticí do palubní desky a to by snad mohli byt ony...jakub-ko napísal:panove ale ak myslite tie velke ledky co maju päticu ako ziarovky to su bodovky a nie rozptylky ja som kupil 2ks za 200sk a skoro so ich pokusal taky som bol nasr...ty na podsvietenie potrebujete zasadne len rozptylky
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

Rád som pomohól.coobo napísal: cobratuning som pozeral na nete, tam mali len tie velke, ale na autodoplnkoch som to nasiel, takze zbehnem osobne do cobry... dik
Jožo

Jožo

-
coobo
- Pravidelný užívateľ

tak odbornik cez optiku je moj kamos, to sa musim opytat, ci pomoze z bodovky smirglom spravit rozptylku :-)macil napísal:Neskúšal si obrúsiť hlavičky šmirglom?jakub-ko napísal:panove ale ak myslite tie velke ledky co maju päticu ako ziarovky to su bodovky a nie rozptylky ja som kupil 2ks za 200sk a skoro so ich pokusal taky som bol nasr...ty na podsvietenie potrebujete zasadne len rozptylky
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Čo sa smeješ? Skús.coobo napísal:tak odbornik cez optiku je moj kamos, to sa musim opytat, ci pomoze z bodovky smirglom spravit rozptylku :-)macil napísal:Neskúšal si obrúsiť hlavičky šmirglom?jakub-ko napísal:panove ale ak myslite tie velke ledky co maju päticu ako ziarovky to su bodovky a nie rozptylky ja som kupil 2ks za 200sk a skoro so ich pokusal taky som bol nasr...ty na podsvietenie potrebujete zasadne len rozptylky
-
jakub-ko
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

Alebo za niekoľko korún si dať vyrobyť vlastný polep budíkov
Poobzerajte sa tu. Treba už len vybrať typ auta. Je to maďarská stránka, ale keď hneď na začiatku na www.szamlapok.hu nastavíte anglický jazyk, tak tomu budete lepšie rozumieť.
http://www.szamlapok.hu/modules/clockfa ... brand=Opel
Sú tam aj ceny jednotlivých polepov. Podľa mňa nie sú drahý.
A tu sú ich referencie:
http://www.szamlapok.hu/modules/references/
Poobzerajte sa tu. Treba už len vybrať typ auta. Je to maďarská stránka, ale keď hneď na začiatku na www.szamlapok.hu nastavíte anglický jazyk, tak tomu budete lepšie rozumieť.
http://www.szamlapok.hu/modules/clockfa ... brand=Opel
Sú tam aj ceny jednotlivých polepov. Podľa mňa nie sú drahý.
A tu sú ich referencie:
http://www.szamlapok.hu/modules/references/
Jožo

Jožo

-
harry.dj
-
harry.dj