Hmotnostný index úzko súvisí s rýchlostným indexom.
Tieto GoodYear-y sú do 300 km/h, takže keď s nimi nepôjdem viac než tých 250, bude to ok.
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

medzi dobrymi a zlymi pneu je velky rozdiel. v prvom rade to poznate ked jazdite na doraz - ako pretekar.azmodan napísal:suhlasim ..ak niekto dava po dialniciach plny kotol tak by som tiez neodporucal sestrit na pneumatikach...doplatit 1000 korun na jednu kvalitnejsiu nikoho nezabije a napokon setri si svoj zivot

Ano presne tak, extra som to zvyraznil. pre bezpecnost su dolezitejsie ine veci, niektore su dokonca "zadarmo".azmodan napísal:Kajo iurai napisal NAJNEEFEKTIVNEJSIA...
ja si myslim presny opak, je velky rozdiel medzi gumou a gumou.. jednak v dlzke brzdnej drahy, kontakte s vozovkou, opotrebenie, hlucnostou atd.
treba jazdit tak, aby clovek nikdy tie posledne metre nepotreboval ;-)azmodan napísal:Ak jazdis kludne je to relativne jedno, ale aj tak moze nastat situacia ked tych par metrov na brzdeni (ktore spravi kvalitna guma) je rozhodujucich..Ja mam rad rychle prejazdy zakrut preto som pozeral kvalitnejsie gumy, ktore obstali v testoch, ale zaroven aby ma financne nezruinovali..vybral som a myslim ze som vybral dobre..sice su naprd na vode (toto zistenie aplikujem hned ako budem kupovat dalsiu sadu) ale nie su zle...