posilnovac na corsu B
-
kubo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Mar 2008, 04:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
posilnovac na corsu B
caute potreboval by som poradit. v mojej corsicke nemam posilnovac riadenia a mal by som zaujem dorobit ho tam.
Viem ze do corsi B sa montomali hydraulické a elektrické posilnovace. Ak by som chcel namontovat hydraulicky musim vymenit cele riadenia ktore mam momentalne namontovane. Vie mi niekto poradit ako je to s tym elektrickym?
Dakujem
Viem ze do corsi B sa montomali hydraulické a elektrické posilnovace. Ak by som chcel namontovat hydraulicky musim vymenit cele riadenia ktore mam momentalne namontovane. Vie mi niekto poradit ako je to s tym elektrickym?
Dakujem
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Kontaktovať používateľa:
neviem o tom, ze by sa montovali hydraulicke posilnovace
takato tema tu uz bola, treba hladat, ale myslim, ze mu to vyhovorili, pretoze cena, za ktoru kupis el. posilnovac bude asi aj presahovat hodnotu auta :roll:
napr. precitaj si len par prispevkov v tejto teme
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=22988
takato tema tu uz bola, treba hladat, ale myslim, ze mu to vyhovorili, pretoze cena, za ktoru kupis el. posilnovac bude asi aj presahovat hodnotu auta :roll:
napr. precitaj si len par prispevkov v tejto teme
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=22988
-
kubo
- Pravidelný užívateľ

noo totisto posilovac nije tazke zohnat a za celkom prijatelnu cenu, novy by som nekupoval.
Montovali sa hydraulicke posilnovace a elektricke to viem na 100 percent a vraj tie elektricke su spolahlivejsie.
Ako som uz spominal pri hydraulickom posilnovaci treba namontovat cerpadlo na remenicu neviam ci tam nieje aj vyhrevna nadrzka hydraulickeho oleja a samotny posilnovac pre ktory je treba vymenit cele riadenie, a to je problem z hladiska maleho priestoru v motorovej casti a vsetko sa mi nechce rozoberat.
vsak neviem akym stylom je namontovany elektricky posilnovac, viem ze su tam nejake snimace otacok tj lave a prave, a so zapojenim si nerobim starosti to je hracka.
Montovali sa hydraulicke posilnovace a elektricke to viem na 100 percent a vraj tie elektricke su spolahlivejsie.
Ako som uz spominal pri hydraulickom posilnovaci treba namontovat cerpadlo na remenicu neviam ci tam nieje aj vyhrevna nadrzka hydraulickeho oleja a samotny posilnovac pre ktory je treba vymenit cele riadenie, a to je problem z hladiska maleho priestoru v motorovej casti a vsetko sa mi nechce rozoberat.
vsak neviem akym stylom je namontovany elektricky posilnovac, viem ze su tam nejake snimace otacok tj lave a prave, a so zapojenim si nerobim starosti to je hracka.
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
tak ked je to hracka, tak si to elektricke vymen.. o tej nekazivosti si to este prestuduj ... ale nezabudni ze elektricke servo je na tyci riadenia.. takze budes musiet menit aj tu... a nezabudat hlavne, ze v TP nebudes mat servo dopisane (akurat rozmyslam, ci to tam je, ale tusim ja to tam mam napisane).
- Pežot
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 09:08
- Auto: Iná značka
bukelo ja to tam nemám zapísané ... všetko je to o tom, ktorý úradník čo zapíše ... napr. na TP od Volva mám v ďalšej výbave: Klimatizácia
... proste to je úplne bezpredmetná vec, čo sa týka umiestnenia v TP, ale veď v pohode ... :roll:
BMW 528i E39 - w.i.p.
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
-
kubo
- Pravidelný užívateľ

no totistko jeden znamy ktory pracuje v opli mi hovoril ze vraj lepsie je elektricke servo neviem co je na tom pravdy nemam s tym skusenost.
A ak by som zohnal servo tak racej by som chcel EPS a vymenil by som to aj s tou tycou ako menit komplet cele riadenie.
A pokial sa jedna o tp tak to mi je uplne jedno ci to tam bude zapisane alebo nie
A ak by som zohnal servo tak racej by som chcel EPS a vymenil by som to aj s tou tycou ako menit komplet cele riadenie.
A pokial sa jedna o tp tak to mi je uplne jedno ci to tam bude zapisane alebo nie
-
iurai