Miro - nove nic, som nadalej "verny" dalekemu vychodu - rakosnikom ty sa pochval co nove na dalekom zapade
Kimi - nooo to auto zaujima aj mna , preco mas opat 3jku?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Braňo keby si ma videl v nedeľu tak som mal aj 4 - ku , "moje" nekúri a brzdí na druhý krát, tak keď som mohol zobral som Fiata a Peugeota na svoj rozvoz...
... Mirko jednostopé vozidlo - fúrik , inak nič a pravdepodobne ani dlho nebudem mať , Ascona je plne v réžii mojej drahej a za chvilku asi aj v synovej , som len zvedavý dokedy prežije
tak treba zmenit sortiment pre voz c 1 : teple rozky chlieb....nebalene a rovno z pece : budes mat teplucko a brzdit netreba velmi, bo to by bolo treba rychlo rozviezt aby nevychladlo a nebola ti opat zima
........ neber to vazne , po nocnej ma napadaju same <>
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Nič nové Braňo,všetko po starom,akurát terazky poškulujem znovu po práci na Oympijskom stavenisku,fajne by bodlo,a bol by som slušne zahojený,keby mi tam vyšlo nejakých pár projektov
Naposledy upravil/-a MIRO LONDON v 02 Nov 2010, 12:48, upravené celkom 2 krát.
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
v stredu si to bol ty pri kauflande rano o 5:30 ? letel som do roboty som ta neskoro zbadal.
uz 4 tyzdne prezute. na zaciatku mesiaca som "lietal" po zilinskom kraji , tak som nechcel riskovat
ja tiez tka presne po tom co tam v tedy napadol na tom klaku sneh som vymenil kolesa a potom boli 3tyzdne horuco a zbytocne sa drali, ale dnes sa osvedcili
Cau KIMI , co nove za kopcom? ..... odpoved - nic, to poznam
odkedy vozis aj do ZS Bojnice?
na prvú časť otázky odpoviem , vďaka Maťovi a jeho bratovi Sťopovi máme zakrytú terasu, ked sa na mňa vykašlal majster ktorý mi ju slúbil že ju urobí a nechal naše drevo napospas zime
na druhú časť otázky odpoviem asi tak , neviem že by som tam vozil, jedine že by tam boli naše krájané záviny ak tam má bufet jeden pán
asi ta niekedy prepadnem na kafe, nech pozriem co si "vystrajal" na dome.
hej, maju tam zaviny aj zatocenu pizzu - vcera som nejak nestihol malej spravit ranajky , tak som jej ju kupil. ma to prekvapilo, ze som tam nasiel vase vyrobky.
co ja? zastav sa od 13-steho niekedy rano - budem po nocnej , pokial sa mala vystroji do skoly , dame kafe a uvidis . prerabal som kuchynu - prvykrat som stierkoval tak mozes pozriet vysledok :oops: :oops: :oops: :roll:
Kimi - reklamacia na zasobovanie. V Duke /kaufland/ o 18-stej nemali uz knedle. :?
Kedy dame kafe ???
cau, no mna sa da zastihnut uz len na telefone, aj ked je teraz pre istotuv ypnuty, uz ani nepamatam, kedy som tu bol na fore.
sak si sa vo stvrtok o tom presvedcil, ked si stretol kacku na shellke, musela ma odviezt a v noci po mna prist.
a tu "reklamaciu" neber vazne
prajem ti aj celej tvojej rodine pekny zvysok vianocnych sviatkov, a ak sa nestretneme tak, aj vsetko dobre do noveho roku