Vymena oleja Opel Astra H
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Chipo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Nov 2009, 13:37
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vymena oleja Opel Astra H
cavte. Newiem ci tato tema patri sem alebo nie, ale silno dufam ze mi pomozete. teraz som menil olej v mojom opliku astra H 1.7 CDTI 59kw. Dal som tam 4.5 litra tohto oleja : Valvoline SynPower 5W-30...ale nikde sa neviem docitat aky je interval vymeny. Vsade mi pisu ze 50 000km alebo 24 mesiacov..Ale nejak sa mi to nezda...Newiete niekto?? Dakujem
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Ľudia, vy ste s tými olejmi už fakt ako burani. Je tu o nich popísané už na celú knihu. Alebo stačí otvoriť návod k svojmu autu. A úplne najlepšie je tam niečo naliať a potom sa pýtať, či ste urobili dobre. :evil:
Tento olej nespĺňa výkonnostnú špecifikáciu GM-LL-B-025, ktorú tvoj motor vyžaduje. Ak ho v motore nenecháš dlhšie ako 15 tis. km, tak sa nič nestane.
Tento olej nespĺňa výkonnostnú špecifikáciu GM-LL-B-025, ktorú tvoj motor vyžaduje. Ak ho v motore nenecháš dlhšie ako 15 tis. km, tak sa nič nestane.
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
len pre zaujimavost ked si das do vyhladavaca "motorovy olej" tak ti tam najde :
to je aj na dve knihy

Kód: Vybrať všetko
Bolo nájdených 1087 výsledkov hľadaniaplus plus korea :D
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
o tom co pises ze 24mesiacov alebo 50 000km to som sa docital aj ja v nejakej knihe od auta. teraz neviem ci servisna kniha alebo ta druha co mam k autu mam tam toho viac.
aj na internete som to niekde nasiel ale podla mna to je blbost. ja som dal SHELL 5w30 a menim to asi po 12 000km . no skôr tak to chcem menit ja alebo pri extremoch do 15 000km. za rok najazdim viac ako 15 000 km tak sa riadim podla KM
aj na internete som to niekde nasiel ale podla mna to je blbost. ja som dal SHELL 5w30 a menim to asi po 12 000km . no skôr tak to chcem menit ja alebo pri extremoch do 15 000km. za rok najazdim viac ako 15 000 km tak sa riadim podla KM
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
Chipo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Nov 2009, 13:37
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
napriklad som to nasiel aj tuto : http://www.olyslager-lubricants.nl/valv ... ype=139438