no tak ja co som mal kedysi H4 bolo sklicko modre a svietili cisto na bielo...nejdem sa hadat nedrzal som ich ci je sklo alebo plyny modrebizzy napísal:Myšiak napísal:tak ta modra farba, no, kebyze je to sfarbene modrou, tak svieti na modro nie? lenze tie plyny, ktore su tam napustene v tej baňke, majú také sfarbenie, tak som bol informovaný
Novinka! HOD žiarovky - diskusia
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Myšiak
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Sep 2010, 14:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Opel ASTRA G Caravan 2.0DTI 16V
- bizzy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Júl 2010, 14:19
- Auto: Astra J
zaujímavý článok, veľmi pekný by som povedal 
...ja HOD na aute mám, spokojný som
aj keď je to "čínsky" výrobok...
nightbreaker v teste vyhral, čo je chvalihodne, jedine čo mi na tých žiarovkách vadí, že aspon mne vydržali max mesiac aj niečo... a mal som ich 2x... bratranec taktiez, a davat za to stale 24 eur ma nebavilo...
...ja HOD na aute mám, spokojný som
nightbreaker v teste vyhral, čo je chvalihodne, jedine čo mi na tých žiarovkách vadí, že aspon mne vydržali max mesiac aj niečo... a mal som ich 2x... bratranec taktiez, a davat za to stale 24 eur ma nebavilo...
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
No, ale uz najnovsie NB maju predlzenu zivotnost.bizzy napísal:zaujímavý článok, veľmi pekný by som povedal
...ja HOD na aute mám, spokojný somaj keď je to "čínsky" výrobok...
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
- bizzy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Júl 2010, 14:19
- Auto: Astra J
pravdu povedať, ešte som ich nemal ani v ruke, len došiel do centraly novy tovar tak som to nahodil na stranku a rozhodil inzeraty, aby ak tak do vianoc sa stihlo este nieco popredat, takze verdikt, nemam oskusane... ale ak by tak svietili, je dosť možne že isi ich namontujem kvôli nizkemu odberu prudu a veciam okolo toho...dulo napísal:Bizzy, tie LED žiarovky, či ako to nazvať, s tými štandartnými paticami, svietia ako klasické? Lebo si to neviem veľmi predstaviť
- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
ale hej... len, Mamin brat má na miesto hmloviek na Civicu LED-ky, priamo od Helly a zatiaľ s tým pochodil...macil napísal:Dulo, u vás ešte nedávali pokuty za hmlovky cez deň? 8)
Mna len napadlo, ako by sa tie LED žiarovky so štandartnými paticami dali napr. využiť. Je to už na každom, či to riskne
VeBe X18XE Caravan Sport
- Pežot
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 09:08
dulo a ako to má spravené? Ak má miesto hmlovky presne to isté a s papierom, že je to denné svietenie od helly tak potom hej
ale ak by si chcel len vymeniť "žiarovku" tak to asi nepochodí :roll:
U nás majú tiež trolejbusy namiesto hmloviek, moduly na denné svietenie
U nás majú tiež trolejbusy namiesto hmloviek, moduly na denné svietenie
BMW 528i E39 - w.i.p.
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
- Pežot
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 09:08
Neviem prečo ľudia vymýšľajú ... ja vždy sadnem do auta, zapnem svetlá (raz som zabudol
) a fungujem normálne, ani neviem aké žiarovky mám v aute ... ale ostanú tam, až kým sa nevypália .... prípadne vymením svetlá za čierne a pôjdu tam silverstary, či čo som to chcel 
BMW 528i E39 - w.i.p.
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex