angels eyes
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- misso101
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
- Auto: Astra G
su to nejake SUV čo s výškou svetlometov nemôžeš ani len porovnávať s osobnými autami, a ak to je amerika tak sa nečudujem lebo tam ani len netušia čo je to nastavenie sklonu svetlometov, a ešte kamerou v tme oproti svetlu.....dikard napísal:no tak tu mate tych 10000K no kopol by som ich na ceste do ri....i sak to musi oslnovat...... ale svieti to krasne no nie na bezne jazdenie
http://www.youtube.com/watch?v=NMddE1TiSWM&NR=1
Astra G 2,0 16V Turbo
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
Macil: neviem sice ake mas povolanie ale ja som vodic no a viem ked jazdievam dlhe trasy a hlavne v noci ked nie je premavka tak v tedy ti dobre svetla su vhod a hlavne tie zlte svetla su dost narocne po dlhom case dost unavuju oci(mozno blabot mozno placebo ale mne sa to javy tak), preto som radsej ked su svetla nie uplne biele alebo namodrale ale tke jasnejsie ako ta zlta - tie uplne stacia a krasne sa s nimy jazdi
inak pozeral som paramentre tych Light@Day a su stavane na 13,2V to sa mi zda byt dost malo ved ked ja zapnem vsetko na aute co sa len da tak mi dobija 13,9V a to ide aj do svetiel, nie?? a ked nastartujem a zapnem iba stretavacky tak dobija 14,2V tak si myslim ze neskracuje im to zivotnost?? niekde som cital ze u tych Silverstar je to 13,5V ale aj to je dost malo
inak pozeral som paramentre tych Light@Day a su stavane na 13,2V to sa mi zda byt dost malo ved ked ja zapnem vsetko na aute co sa len da tak mi dobija 13,9V a to ide aj do svetiel, nie?? a ked nastartujem a zapnem iba stretavacky tak dobija 14,2V tak si myslim ze neskracuje im to zivotnost?? niekde som cital ze u tych Silverstar je to 13,5V ale aj to je dost malo

plus plus korea :D
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
13,2 alebo 13,5 , je to jedno, všetky žiarovky sú konštruované na palubné napätie. Toto by som možno riešil práve u čínskych výrobcov, nie u zavedenej firmy zaoberajúcej sa svetelnou technikou.
Čítal si ten test, na ktorý som tu dal odkaz a aj hodnotenia jednotlivých žiaroviek? Tam je popísaná aj intenzita svetla, čo má o.i. veľký vplyv na únavu očí.
Mám pocit, že sa už pár príspevkov pohybujeme mimo topicu tejto témy.
Na tému žiaroviek sa paralelne vedie diskusia v sekcii "Tuning", tak navrhujem pokračovať prípadne tam.
Čítal si ten test, na ktorý som tu dal odkaz a aj hodnotenia jednotlivých žiaroviek? Tam je popísaná aj intenzita svetla, čo má o.i. veľký vplyv na únavu očí.
Mám pocit, že sa už pár príspevkov pohybujeme mimo topicu tejto témy.
Na tému žiaroviek sa paralelne vedie diskusia v sekcii "Tuning", tak navrhujem pokračovať prípadne tam.
- misso101
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
- Auto: Astra G
http://svetla---neony---zarovky.k-tunin ... cerne.html
chalani tieto AE svietia jasne bielo vraj, chcem ich kupiť, a vopred sa chcem spýtať dá sa zmeniť farba toho krúžku napr na modro keby som chcel? a je stým veľa babrania? nieže by sa mi biele nepačili, ale keby nahodou prestal svietiť tak by som to rovno zmenil, viete mi poradiť?
chalani tieto AE svietia jasne bielo vraj, chcem ich kupiť, a vopred sa chcem spýtať dá sa zmeniť farba toho krúžku napr na modro keby som chcel? a je stým veľa babrania? nieže by sa mi biele nepačili, ale keby nahodou prestal svietiť tak by som to rovno zmenil, viete mi poradiť?
Astra G 2,0 16V Turbo