Vectra C ako zapojit subwoofer (Twin Audio ?)
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
iurai
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
vies ako sa dostanu kable do zadnych dvier k reproduktorom?
tak ze su vedene B stlpikom do prechodky vo dverach a nakoniec do dvier
B stlpik je stlpik v ktorom su uchytene oboje dvier, cize ano je to aj ten stlpik medzi prednymi a zadnymi dverami ktory si spominal
a tie plasty su na nom len nacvaknute, treba ponadvihovat tesnenia a odskerit ich a plasty vycvaknut
v niektorych autach boli aj zo dve skrutky v tych plastoch ale vo VeCke nie su
tak ze su vedene B stlpikom do prechodky vo dverach a nakoniec do dvier
B stlpik je stlpik v ktorom su uchytene oboje dvier, cize ano je to aj ten stlpik medzi prednymi a zadnymi dverami ktory si spominal
a tie plasty su na nom len nacvaknute, treba ponadvihovat tesnenia a odskerit ich a plasty vycvaknut
v niektorych autach boli aj zo dve skrutky v tych plastoch ale vo VeCke nie su
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
brumm
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Sep 2010, 22:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
dik zajtra to pozriem. Dnes som genialne vymyslel privodny kabel napajania na zosilovač. Natiahol som ho od baterky dole na podvodzokm tam boli dve volne miesta v takom plastovom držiaku, v tom išiel kabel cez cely podvozok a potom som ho vtiahol cez gumennú prechodku do kufra. Práca na dve hodinkyv pohode a žiadne rezanie, vrtanie. Ak sa mi zajtra podari ten sinál z B slpika, ešte stale neviem odkial zoberiem aj signal na zopnutie zosika, neviem či z radia taketo niečo ide.
-
brumm
- Pravidelný užívateľ

je to 4-dverovy sedan. No tie kable možno idu nejak cez prah, ale nikde som ich nevidel a ani nejake konektory, ktoré by ich prepojovali. No a rezať nejaký ochranný obal a strihať káble aby som zistil, či tam náhodou nieje signál tak to asi nie
Naposledy upravil/-a brumm v 10 Okt 2010, 15:00, upravené celkom 1 krát.
-
brumm
- Pravidelný užívateľ

mam napojené od radia. Na výstup z radia som najil ten delič, ktorý má pripojenie na činče. Remote funguje. Ale mám jeden velký problém a to je že pri počúvaní hlavne rýchlejšej muziky jasne počuť ako hra basak neskor asi o pol sekundy. Je to dosť nepríjemné počúvať, keď kopák od bicích zaduní z oneskorením. Neviem čím to môže byť, ale mam taký pocit, že to može robiť ten prevodník signálu. Mate niekto s takýmto skúsenosť?
-
brumm
- Pravidelný užívateľ

conoc- tym to nebude. Ja som mal tuto zostavu v Honde a hralo to super.
24petusko: http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/G ... oodsID=585
24petusko: http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/G ... oodsID=585
-
otto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
- Auto: Vectra B
vystup z radia na subwoofer
[Quote = "IURA"] co sa tu Ries? Ako pripojit subwoofer? k Akemi Rádiu?
Alebo ide o k, ABY deti Na zadnych sedadlach Mali sluchatka? [/ quote] Juraj mam nebolo nič Na Teba. desať KENWOOD som vyhodil nestál za nič hromadili som n. Lidl skuska v. SILVER CREST KH2377 sto Jedno hra super navyše sa da hľa cez žiadne telefonovať pivo k veci ma hľa VÝSTUP n. subwoofer chcem sa treba k nemu spíte aj zosilovač? Lebo ked som pripojil VÝSTUP Basak nehral dik OTTO
Alebo ide o k, ABY deti Na zadnych sedadlach Mali sluchatka? [/ quote] Juraj mam nebolo nič Na Teba. desať KENWOOD som vyhodil nestál za nič hromadili som n. Lidl skuska v. SILVER CREST KH2377 sto Jedno hra super navyše sa da hľa cez žiadne telefonovať pivo k veci ma hľa VÝSTUP n. subwoofer chcem sa treba k nemu spíte aj zosilovač? Lebo ked som pripojil VÝSTUP Basak nehral dik OTTO