Rád by som sa spýtal na názor kazdého, kto sa pozrie do tohto príspevku. Kolko mám pýtat za svoje auto?
- Vectra B 1.6 16v X16XEL, 1998 najazdené 113000km, pieskova seda metaliza. Je obuta na 16tkach elektronoch s novymi gumami Dunlop SP sport 2000 (cca 4000km), ma nove predne tlmice sostrunami a dorazmi KYB, zadne tlmice silentbloky brzdove kotuce oblozenie rucnej brzdy a platnicky menene pred 8mimi mesiacmi, sportovy tlmic vyfuku v hodnote 6000 sk meneny pred 3mi mesiacmi, silentbloky zadneho stabilizatora menene pred mesiacom, na novych rozvodoch je nabehane 13 000km, ma novy krokovy motorcek (asi 2 tyzdne) a zaslepeny EGR, zvnutra je podsvietena nazeleno (display, palubovka gombiky), gombiky su z modelu po facelifte rovnako ako chromove klucky, vymenil som drziaky na pohare za policku, ma nove originalne OPEL koberce, v predných dverách sú komponenty Pioneer TS-H1703 plus dám aj staré repro, elektricke predne a zadne okna, el. stresne okno, manuálna klíma, 2x airbag, kozeny potah na volante, el. vyhrievane a nastavovatelne zrkadla, plus demontovane tiahlo zapisane v TP, 14 palcove plechace so 4mi zimnymi gumami (tak na jednu sezonu, ak bude slaba zima aj na 2
Tak kolko asi môzem pytat za moje auto? Vopred dakujem.