Velkost kolies v technickom
Moderátori: mysiaq, dulo, buci_vectra
- Pecco
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Dec 2009, 15:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja mam astru f caravan a mam tam 195/55 r15 a vyzera to super tak neviem preco chces až 225 pri 195 to už dost citit na riadeni dobre drži stopu ale slabsie sa vracia do zaklado a pri 225 si to neviem predstavit a ani to o kolko by ti museli rozyiahnut lemi a ako by to vyzerako a tie R17 je podla mna blbost lebo ked som si ja žiadal o zapis a to je riadna vydavovačka tak mi dovolili len teno maximalni rozmor 195/55 R15 tak nevem nehceli mi dovolit ani 50-kyale ak sa to da tak prijemne vybavovanie.................
-
gennaro
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Mar 2009, 15:43
- Auto: Vectra C
Caute majstri!Dnes som zohnal kola Borbet typ A.V predu je rozmer 195/45 R16 a v zadu 215/45 R16.Ako to mam dat zapisat do technicaku?Moze byt iny rozmer v predu a iny rozmer gumy v zadu?Dakujem za vsetky rady a este aky certifikat si mam zhanat?Mam skusit napisat do Borbetu alebo ist do Opla?
Opel Vectra C 2.2 16V DTi GTS
-
iurai
- Roberto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Júl 2009, 21:58
noo,vzhladom k tomu ze na toto auto niesu schvalene taketo rozmery vyrobcom tak mas dve moznosti,skus najst firmu ktora vydava certifikaty a ktora ti bude ochotna vydat osvecenie na tvoje rozmery, alebo druha moznost, pravdepodobnejsia, najdi si kamarata na policii ktory ti to pomoze vybavit, lebo inak velke sance nemas.
BMW 325ci M-paket 141kW (1995)
Ford Fiesta 1.6 ST Edition 90kW (2010)
Ford Fiesta 1.6 ST Edition 90kW (2010)
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
ak by si to takto obul na auto, ber na vedomie ze vzadu budes mat vacsia kolesa ako vpredugennaro napísal:Caute majstri!Dnes som zohnal kola Borbet typ A.V predu je rozmer 195/45 R16 a v zadu 215/45 R16.Ako to mam dat zapisat do technicaku?Moze byt iny rozmer v predu a iny rozmer gumy v zadu?Dakujem za vsetky rady a este aky certifikat si mam zhanat?Mam skusit napisat do Borbetu alebo ist do Opla?
priemer zadneho kolesa bude o 1,8 cm vacsi ako priemer predneho kolesa
a moze ti blbnut ABS-ko... pripadne ESP ak ho mas
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
- manila
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Sep 2010, 19:11
takze.....dnes som sa rozhodla legalnou cestou zapisat 17 - ky do TP, isto si viete predstavit ako to dopadlo. ale ved za skusku clovek nic neda... na krajskom urade mi pomaly nikto nevedel povedat co potrebujem, vraj mozem len to co mam v TP :!: ja ze ale chcem si zapisat alternativu, tak ze mam ist do oplu nech mi vystavia papier, ja ze sak opel to ani nerobi, to vyda len dovozca :!: su tam uz vsetci tupi ci co?? tak ze skusim ist za dovozcom, samozrejme ze da sa max 16".... Dnes to poste nevyslo. ale nech si nemyslia ze somnou vybabru :twisted: :twisted:
Vectra C caravan 1,9 CDTI black
BMW E60 525i black ex
Astra G 1.6 16V, 3dv. black ex
BMW E60 525i black ex
- manila
- Strieborný užívateľ

skusim v piatok znova, dam vediet hehe :twisted:
BMW E60 525i black ex
BMW E60 525i black ex
- manila
- Strieborný užívateľ

do jari to musim stihnut kedze su to letne elektrony :? takze mam este chvilu cas. a myslim ze fizli si ich hned vsimnu kedze su dost nezvycajne.....takze bolo by dobre ich mat v TP. ved ak dojdes v sobotu na zraz pokecame 
BMW E60 525i black ex
BMW E60 525i black ex