Zadne svetla Opel Vectra B Caravan
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Roszbeck
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Apr 2008, 23:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zadne svetla Opel Vectra B Caravan
CaUte som tu novy tak sa tu trosku este nevyznam .Chcel by som sa spytat ci by ste mi niekto nevedely poradit kde by som mohol zohnat niake lepsie povedane hocijake tuningove svetla na Opel Vectra B Caravan/Combi .PLS pomozte .
- mathis
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2007, 21:31
- Auto: Vectra B
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-VECTRA-B-HATCH-SALOON-LEXUS-STYLE-REAR-LIGHTS_W0QQitemZ180173317470QQihZ008QQcategoryZ72247QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262ak nie tak navstiv sekciu odkazy-linky....
Opel Vectra Caravan 1,6 16V --X16XEL-- r.v.1998 -- 74kW--
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
neni nic....a to som zhanal aj v mekke tuningu v nemecku, na vw, audi kombiky aj skody je toho po p...i ale na caravan absolutne nic.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- mathis
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2007, 21:31
- Auto: Vectra B
Kód: Vybrať všetko
http://skoda-tuning.sk/detail/maska-zadnich-svetel-1062.htmlaspon maska svetiel....
Opel Vectra Caravan 1,6 16V --X16XEL-- r.v.1998 -- 74kW--
- Bruno
- Opelclub VIP člen

bleee...to sa uz "nenosi" , ako aj okuliare vpredu na svetlometoch, a zabicky tiez to nemaju v laske.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
to je fakt najkrajsie combi svetla su z cdx verzii 8)
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Bruno
- Opelclub VIP člen

a to su ake???....ja ked som zhanal vsade mali na vyber smerovku a cuvacku v bielej alebo zatmavnenej verzii.Teo napísal:to je fakt najkrajsie combi svetla su z cdx verzii 8)
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
take jednoduche ze ma to nenapadlo idem susedovy natundzit karu 8)
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Scooby
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Sep 2010, 19:27
no mam taky napad ... akurat ked som to vsetko zratal tak by to vyslo cca 450 - 500 euri takze je to viacmenej nerealne pretoze by to bolo drahsie ako najdrahsie predne svetla na VB ale zase by to bolo vsetko vramci predpisov a s vyrazenymi E-ckami original hella a kedze spekulovanie prinasa aj + aj minus tak by som sa bud musel rozlucit zo zadnymi hmlovkami alebo s cuvacimi svetlami ktore by museli is prabdepodobne na zadny naraznik ... takze moje spekulovanie zostalo len myslienkou ale kto vie mozno raz pridem na zraz so svetlami made in home na kolene
)))
- Scooby
- Pravidelný užívateľ

Stale mi to neda a spekulujem zo zadnymi svetlami na Caravan nakolko je to neexistujuci druh tovaru budu musiet pripadny zaujemcovia brat ohlad na to ze kazde svetlo bude rucna praca a bude drahe ....
Dnes som nad tym zase spekuloval a podarilo sa mi trosku okresat cenu otazkou je ci diely ktore som nasiel sa budu dat objednat a v akom stave dojdu z USA ...
Myslim ze sa mi podarilo odstranit problem co sa tika hmlovka alebo cuvacie svetlo z predosleho prispevku ...
akurat mam teraz obavu ze diely nebudu mat E-cka nakolko nejde o europsky vyrobok ...
Zatial si to necham vsetko ulezat v hlave popozeram este nejykch EU vyrobcov svetilel a ak sa odhodlam na nejaku stavbu takehoto svetla urcite sa podelim na fore o vysledky .
Dnes som nad tym zase spekuloval a podarilo sa mi trosku okresat cenu otazkou je ci diely ktore som nasiel sa budu dat objednat a v akom stave dojdu z USA ...
Myslim ze sa mi podarilo odstranit problem co sa tika hmlovka alebo cuvacie svetlo z predosleho prispevku ...
akurat mam teraz obavu ze diely nebudu mat E-cka nakolko nejde o europsky vyrobok ...
Zatial si to necham vsetko ulezat v hlave popozeram este nejykch EU vyrobcov svetilel a ak sa odhodlam na nejaku stavbu takehoto svetla urcite sa podelim na fore o vysledky .
- mosondominik
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Okt 2010, 06:00
Tiež som zháňal zadne svetlá na kombika a narazil som na čisto čierne, dotyčný mi povedal ževral to je origo z nemecka, pritom som nič takého nenašiel uvažoval som o čírich ale po úprave by to bolo super krehké , zatiaľ len uvažujem o jednej variante, nasprejovať vnútro sprejom na svetlá ( čiernym) a dovnútra bachnúť tie veľké žiarovky s SMD diodamy alebo počkám ešte 5 rokov či náhodu niekto nezačne pre nás zúfalcov vyrábať setlá 
Opel Vectra B Caravan 1.8 16 V ( 1998)
Opel Astra G 1,7 DTI (2001)
Lada 2105
Suzuki Samurai 1.3
keby nieco: mosondominik@gmail.com
Lada 2105
Suzuki Samurai 1.3
- Bruno
- Opelclub VIP člen

necakaj , za 5 rokov prestanu vyrabat aj ND pre vebe, nieto vymyslat svetla :roll: BOOM tuningu VeBeciek uz davno skoncil .mosondominik napísal:alebo počkám ešte 5 rokov či náhodu niekto nezačne pre nás zúfalcov vyrábať setlá
- Scooby
- Pravidelný užívateľ

no ja to poviem tak plan uz je varianty su asi 3 nemozem napad zverejnit nakolko autorske prava uz cakam len na to kym predajca dostane rozum a klesne trosku cena Led svetiel a moze sa vo velkom zacat zatial je cena okolo 500 eciek ale pocitam ze do roka to bude 350 az 400max
co uz pre krasu sa trpi
co uz pre krasu sa trpi
- mosondominik
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Okt 2010, 06:00
necakaj , za 5 rokov prestanu vyrabat aj ND pre vebe, nieto vymyslat svetla :roll: BOOM tuningu VeBeciek uz davno skoncil .[/quote]
ako pre koho a myslím že niesom jediný 8)
ako pre koho a myslím že niesom jediný 8)
Opel Vectra B Caravan 1.8 16 V ( 1998)
Lada 2105
Suzuki Samurai 1.3
Lada 2105
Suzuki Samurai 1.3