cistic systemu
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
cistic systemu
tak vcera som vyskusal vychvalovany cistic palivovej sustavy TEC2000 a je to pecka. Najucinejsi cistic co som skusil. Po 5 minutach chodu motor na samotne aditivum sa rapidne zmenil zvuk motora,motor ma tvrdsi chod,cerpadl ma kovovejsi ostrejsi zvuk vratane trysiek a upravil sa i volnobeh. Uz som to bral ako poslednu sancu pred navstevou cerpadlara. Rozhodne sa ho oplati vyskusat. Za 23€ sa to myslim oplati vyskusat.
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
tipujem do paliva, kedže je to čistič palivovej sústavy
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Máj 2008, 22:26
- Auto: Viac Oplov
- Bydlisko alt: 48°47´/21°52´
- Kontaktovať používateľa:
sa mi vidi ze Teo ma s tymito vyrobkami nejake skusenosti, tak asi by vedel k tomuto viac povedat. Ma v popise aj odkaz na tieto vyrobky: www.tec2000.sk
Skoda Forman 1,3 50kW BMM r.v. 1993 - modry - EX
Opel Vectra Caravan 2,0 16V DTi r.v.2001 - strieborna metaliza - EX
Opel Corsa C 1,0 12V r.v.2004
Opel Meriva 1.4 16V r.v. 2008
Opel Zafira Tourer 2.0 - 2012
Opel Vectra Caravan 2,0 16V DTi r.v.2001 - strieborna metaliza - EX
Opel Corsa C 1,0 12V r.v.2004
Opel Meriva 1.4 16V r.v. 2008
Opel Zafira Tourer 2.0 - 2012
- dertypek
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja mam zas opacnu skusenost s danym produktom u 2,0 diesloveho motoru ... dal som to z plechovky a nic
... tak som kupil podobnu latku z renaultu a dal do plnej nadrze ... po vyjazdeni nadrzezjavne zlepsenie chodu motora prestal trhat a dokonca sa mi vidi ze isiel aj tichsie ... tato latka z toho renaultu ma stala asi 10 E

Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Okt 2008, 11:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Rad by som precistil aj moj system ale nieje mi uplne jasne ako to spravit. Na ich stranke co je uvedena vyssie je pisane ROZPOJIŤ PALIVOVÝ SYSTÉM DAŤ HADIČKU DO NÁDRŽE A PREPADOVÚ HADIČKU S FILTROM VLOŽIŤ DO NÁDOBY FIC. Sory ale nechapem tomu. Co palivove cerpadlo?este tam pisu NECHAŤ MOTOR BEŽAŤ NA SAMOTNÝ PRODUKT
PRÍPRAVOK BY NEMAL BYŤ POUŽITÝ AKO ADITIVUM ..Inam mam benzinovu vectru X18XE.
PRÍPRAVOK BY NEMAL BYŤ POUŽITÝ AKO ADITIVUM ..Inam mam benzinovu vectru X18XE.
-
- Strieborný užívateľ
zdar. No motor by mal bezat na somotny produkt, to znamena mas niekolko moznosti. 1. Zaobstarat si specialny pristroj alebo najst niekoho,kto ho ma. 2. vybrat palivove cerpadlo a zapojit ho do plechovky. 3. najjednoduchsi nechat v nadrzi co najmenej benzinu co dokaze nasat palivove cerpadlo elebo odsat benzin. Tak cca 2 litre by mali stacit a nastartovatt,nechat bezat motor kym nezhasne. Motor ale musi byt zohriaty na prevadzkovu teplotu.
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
- Auto: Vectra B
Re: cistic systemu
Aka pekna reklama. Nech sa ti dari :twisted:Brembo.SV napísal:tak vcera som vyskusal vychvalovany cistic palivovej sustavy TEC2000 a je to pecka. Najucinejsi cistic co som skusil. Po 5 minutach chodu motor na samotne aditivum sa rapidne zmenil zvuk motora,motor ma tvrdsi chod,cerpadl ma kovovejsi ostrejsi zvuk vratane trysiek a upravil sa i volnobeh. Uz som to bral ako poslednu sancu pred navstevou cerpadlara. Rozhodne sa ho oplati vyskusat. Za 23€ sa to myslim oplati vyskusat.
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
-
- Strieborný užívateľ
Re: cistic systemu
to nie je reklama,mam to vyskusane. Kdesi na nete ho chvalili,tak som ho vyskusal. Skusil som i STP,ale to je len drahe plecebo. Tiez sa mi osvedcila Metanova a Castrol a naopak v cechach chvaleny VIF naopak nie. Aj som na seba vytoceny,ze som toho VIFu kupij 8 plechoviekMajklNajt napísal:Aka pekna reklama. Nech sa ti dari :twisted:Brembo.SV napísal:tak vcera som vyskusal vychvalovany cistic palivovej sustavy TEC2000 a je to pecka. Najucinejsi cistic co som skusil. Po 5 minutach chodu motor na samotne aditivum sa rapidne zmenil zvuk motora,motor ma tvrdsi chod,cerpadl ma kovovejsi ostrejsi zvuk vratane trysiek a upravil sa i volnobeh. Uz som to bral ako poslednu sancu pred navstevou cerpadlara. Rozhodne sa ho oplati vyskusat. Za 23€ sa to myslim oplati vyskusat.
-
- Strieborný užívateľ
zdar. riesil som nepravidelny chod motora pri nizkich otackach alebo malom zatazeni. tiez mi stupol volnobeh az vyfuku sa srila aroma starej &&&&&&&&&&&&&&&&&&avie. po cca 5 minutach chodu na cictic sa to podstatne zlepsilo az napokon motor isiel normalne. ten ccistic v plechovke aj stmavol. odvtedy motor bezi,ako ma
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Sep 2010, 09:24
Zdravím.Chystám sa na použitie tec2000 (Čistič benzínového palivového systému) len mi nieje jasné ako vybrať čerpadlo.V knihe Ako nato sa uvádza, že treba najprv znížiť tlak cez ventil alebo to platí len pre diesle?Ja mám X18XE a pri výmene palivového filtra som nepostrehol nejaké natlakovanie systému.Stačí len vyprázdniť nádrž a surovo vybrať čerpadlo? Dík.
Vebe 1.8 16V 98 X18XE
Astra J ST 2.0 2013 121Kw Cosmo
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Sep 2010, 09:24
Tak podelím sa tiež o skúsenosť.Po neustálich rozsvecovaniach kontrolky motora a cukaniach (za tepla i studena)som sa rozhodol použiť nejaký čisič palivového systému a vstrekovania(samozrejme po prečistení EGR, klapky atď.) značky sonax čo viedlo k tomu, že sa mi "zapchali" 2 vstreky podľa diagnostiky(tvrdil dvorný mechanik), čo spôsobovalo, že studený štart sa podaril až na 3 pokus a pri týždňovom stání až 9-ty.Tvrdil, že to musí povoliť a nech dám niečo iné.Tak som skúsil Fuel injector cleaner zn.?, čo samozrejme nepomohlo.Nakoniec som sa odhodlal použiť TEC2000 priamo vymontovaním čerpadla a napojením na produkt.A ejhe zázrak.Studený štart bezproblémov, cukanie prestalo, ustálenie otáčok.V budúcnosti budem opatrný, čo sa týka rôznych čističov palivových systémov, lebo odstránená nečistota môže urobiť niekedy viac škody ako úžitku.Vstreky by ma vyšli draho.
PS: niekde tu som čítal o nejakých 5-15 min. kedy išlo auto na samotný produkt.No neviem mne tých smiešnych 375ml tekutiny v plechovke nasalo čerpadlo za asi 15sekúnd a po ďalších 5-tich som motor radšej vypol,aby nešlo čerpadlo naprázdno.
PS: niekde tu som čítal o nejakých 5-15 min. kedy išlo auto na samotný produkt.No neviem mne tých smiešnych 375ml tekutiny v plechovke nasalo čerpadlo za asi 15sekúnd a po ďalších 5-tich som motor radšej vypol,aby nešlo čerpadlo naprázdno.
Vebe 1.8 16V 98 X18XE