packa smerovjek
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- spidy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 10:04
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
packa smerovjek
chcem sa spitat ci niekto nemal nieco podobne na mojej astre f sa scasu nacas samovolne alebo svojvolne prepne packa na dialkove svetla teda niekedy iba blikne a niekedy ostane svietit teda dialkove aj ked sa vobec nedotknem packy nemal niekto niecopodobne a aky mozebyt dvovod ze to tak roby ??
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 09:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: packa smerovjek
zeby kontakt :?spidy napísal:chcem sa spitat ci niekto nemal nieco podobne na mojej astre f sa scasu nacas samovolne alebo svojvolne prepne packa na dialkove svetla teda niekedy iba blikne a niekedy ostane svietit teda dialkove aj ked sa vobec nedotknem packy nemal niekto niecopodobne a aky mozebyt dvovod ze to tak roby ??
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 09:43
hehe to das dokopy neviem jak to je na Fkovej astre alebo to skus dat dakemu autoelektrikarovy on ti to urcite spravyspidy napísal:no nek presne tak to roby ale popravde este som tonerozoberal a teda nevjem ani ako na to teda bol by som nerad ze ked torozoberem a uz tonedam dokopy
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- B@rt0
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 18:50
opravoval som taku packu na VeBe..(aspon som sa snazil
)..pri prepinani stretavacich a dialkovych svetiel sa vo vnutri packy vysuva taka plastova plocha ktora spina kontakty ..pri pouzivani smeroviek (hore a dole) sa tento plast trie az kym sa za tie roky nezderie natolko kym to zacne robit sarapatu..v mojom pripade trebalo riesit problem kupou novej packy ...cca 700,-sk
)..pri prepinani stretavacich a dialkovych svetiel sa vo vnutri packy vysuva taka plastova plocha ktora spina kontakty ..pri pouzivani smeroviek (hore a dole) sa tento plast trie az kym sa za tie roky nezderie natolko kym to zacne robit sarapatu..v mojom pripade trebalo riesit problem kupou novej packy ...cca 700,-sk
Astra G-CC OPC II, 2,0Turbo, 147KW/200, Z20LET, r.v. 2003
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Ja mám túto opravu už za sebou. Je to ako píše B@rt0. Oprava spočíva vo vyčistení opálených kontaktov a ich najustovaní (prihnutí plieškov). Ak budeš páčku rozoberať opatrne, tak sa ti ani nerozletí, sú tam dve pružinky. Je to však tiež len dočasné a myslím, že skôr, či neskôr budem musieť kúpiť novú.
Ak ti však kadettc ponúka funkčnú, tak sa s opravou nebabri.
Ak ti však kadettc ponúka funkčnú, tak sa s opravou nebabri.
-
Maťko
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Máj 2008, 08:02
Mal som opačný problém a to v tom zmysle, že keď som mal zapnuté diaľkové tak páčka sa samovoľne vypínala na stretacie. Už to bolo v takom štádiu, že som páčku musel neustále pridržiavať prstom, aby to do diaľky svietilo. Problém som vyriešil tak, že som kúpil novú páčku a sám som si ju namontoval. Odvtedy mám pokoj.