Výmena car 300 za sony cdx gt 616
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
radimk
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 16:21
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Výmena car 300 za sony cdx gt 616
Cafte, vymenil som car 300 za sony cdx gt 616 a mam takýto problém: Vždy keď vytiahnem kľúč zo zapalovania tak sa rádio vynuluje. Vie my niekto poradiť čo s tým.
-
rado.c
-
rado.c
...to by ma teda zaujimalo, ake to tam radio vlastne ides dat...petmal napísal:Aj ja mam ten isty problem. Odpojil som radio, zlty kablik mi je jasny (tenky), ale cervene su tam dva. Jeden hruby a druhy tenky. Ktory treba zamenit, ten tenky cerveny? Dakujem.
teoreticky, hrubsi by mal byt na staly prud... ale neviem si zivo predstavit, na co su spolu 3x volty...
tvoje radio asi nema uplne standard zapojenie...
skus radsej dat typ radia pripadne foto co tam mas za bordel v kablovacke
-
iurai
ide o vodice 3 a 5 v napajacom ("power") iso konektore
obrazok som nasiel tu:
http://www.davidsonelectronics.co.uk/pinouts.htm
obrazok som nasiel tu:
http://www.davidsonelectronics.co.uk/pinouts.htm
Konecne to uz aj mne ide tak ako ma. Prehodil som tie dva kabliky, ja som nemal cerveny a zlty, ale hruby cerveny a tenky cerveny. Pre istotu som ich meral, ci su to naozaj tie prave. Dva dni mi trvalo, kym sa mi podarilo tie kabliky vytiahnut z konektora. Jeden kamos mi to ukazal na konektore, co som mal original k radiu. Lenze tam bola na kabliku len jedna zapadka a v aute som mal dve. (Najskor vytiahnut plastovu zltu poistku z boku konektora-ide cez cely konektor, potom dvoma dratikmi naraz pichnut spredu konektora a potiahnut kablik). Este raz dik. Uz som skoro zacal zhanat orig. radio. Caute!
-
iurai
tie kabliky sa daju aj prerezat a preletovat.petmal napísal:Konecne to uz aj mne ide tak ako ma. Prehodil som tie dva kabliky, ja som nemal cerveny a zlty, ale hruby cerveny a tenky cerveny. Pre istotu som ich meral, ci su to naozaj tie prave. Dva dni mi trvalo, kym sa mi podarilo tie kabliky vytiahnut z konektora. Jeden kamos mi to ukazal na konektore, co som mal original k radiu. Lenze tam bola na kabliku len jedna zapadka a v aute som mal dve. (Najskor vytiahnut plastovu zltu poistku z boku konektora-ide cez cely konektor, potom dvoma dratikmi naraz pichnut spredu konektora a potiahnut kablik). Este raz dik. Uz som skoro zacal zhanat orig. radio. Caute!
Alebo je radio s adapterom - pridavnym kablikom co upravuje pripojku z ISO konektora na radio konektor. na tom sa to v pohode prerobi, lebo to nemusis robit v aute
-
iurai