- od 4°C? Ja som bol v tom ze klima funguje až od cca 15-18°C...macil napísal:Pri akej vonkajšej teplote si to skúšal? Klíma pod 4°C nepracuje.
klimatizacia
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
romano2007
-
xaviersa
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
co je to sušič klimatizácie?
dnes som to našiel v obchode zo sučiastkami a neviem, či je to štandartná vec v aute, či doplnok. zaujíma ma to preto, lebo po vypnutí klímy mi určitú dobu zahmlievajú okná a bol mokrý i pelový filter. tak neviem, či neodteká riadne kondenzát, alebo by tam mal byť i ten sušič klimatizácie?
dnes som to našiel v obchode zo sučiastkami a neviem, či je to štandartná vec v aute, či doplnok. zaujíma ma to preto, lebo po vypnutí klímy mi určitú dobu zahmlievajú okná a bol mokrý i pelový filter. tak neviem, či neodteká riadne kondenzát, alebo by tam mal byť i ten sušič klimatizácie?
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
- martin7888
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Sušič klimatizácie alebo dehydrátor je na odstraňovanie vlhkosti v okruhu chladiaceho média a je namontovaný priamo na chladiči klimatizácii. Čo sa týka nedostatočného odtoku kondenzátu je to dosť častá porucha u oplov, ale dá sa dosť ľahko odstrániť. Stačí len prečistiť gumennú na konci do kríža stlačenú hadičku, ktorá je zo spodu motorovej časti v strede za kolesami cca pod palubovkou. Voda vytečie a treba vysušiť pelový filter a nechať vysušiť vzduchový systém. Rosenie môže byť spôsobováné netesnosťou klapky na prepínanie vonkajšieho a vnútorného okruhu kúrenia/hladenia. Je za kastlíkom vedla pelového filtra. Držím palce a daj vedieť čo pomohlo.xaviersa napísal:co je to sušič klimatizácie?
Astra G caravan 1,4/16V
-
TomXXG
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Sep 2010, 19:06
- Auto: Astra G
Re: klimatizacia
Caute mám ten istý problém klímu mi zapne zvýšia sa otacky v motore tak cvakne pravdepodobne kompresor ale po 15 sekundách zasa otacky klesnú ventilátor sa ale nepustí neviete poradiť vlani išla bez problémov
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Re: klimatizacia
Budes mat slaby tlak media.. cize to bude viac menej prazdne
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov