Okná novej Astry J
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Milan_PN
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Máj 2010, 07:09
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Okná novej Astry J
Ahojte!
Mám taký problémik. V návode na použitie mojej novej Astričky vo výbave Cosmo sa píše, že elektricky ovládané okná (mám v elektrike len predné) spolu so strešným oknom sa dajú zavrieť (alebo otvoriť) podržaním tlačidla na ovladači centrálneho uzamykania. Tá moja však evidentne o tomto texte nevie a tvrdohlavo to ignoruje. V nastaveniach palubného počítača to nie je (alebo som to nenašiel?). Pripadá mi to užitočná funkcia, rád by som ju využíval najmä v lete. Alebo klame knižka?
Nemáte pre mňa nejakú radu, alebo informáciu, ktorá mi chýba?
Dík vopred.
Mám taký problémik. V návode na použitie mojej novej Astričky vo výbave Cosmo sa píše, že elektricky ovládané okná (mám v elektrike len predné) spolu so strešným oknom sa dajú zavrieť (alebo otvoriť) podržaním tlačidla na ovladači centrálneho uzamykania. Tá moja však evidentne o tomto texte nevie a tvrdohlavo to ignoruje. V nastaveniach palubného počítača to nie je (alebo som to nenašiel?). Pripadá mi to užitočná funkcia, rád by som ju využíval najmä v lete. Alebo klame knižka?
Nemáte pre mňa nejakú radu, alebo informáciu, ktorá mi chýba?
Dík vopred.
Opel Astra J, 1.6i Cosmo, 85kW, 6 st. automat
VW Polo 1.4i, 55kW, automat
Citroen XM 2.0i, automat
Citroen CX 2.5D Reflex
Nezničiteľné Leninove sane - Moskvič 2140
Citroen XM 2.0i, automat
Citroen CX 2.5D Reflex
- Fifčok
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Júl 2009, 22:03
- Auto: Insignia
- Kontaktovať používateľa:
ahoj... skusal si ich programovat ...
to je tak, ze podrzis tlacitka na ovladanie okien kym sa celkom okna neotvoria a zase podrzis kym sa celkom nezatvoria.
aspon to tak funguje na starsich modeloch .. za skusku nic nedas
to je tak, ze podrzis tlacitka na ovladanie okien kym sa celkom okna neotvoria a zase podrzis kym sa celkom nezatvoria.
aspon to tak funguje na starsich modeloch .. za skusku nic nedas
Insignia ST A20DTH 120kW r.v. 2014
Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex
Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex
Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex
Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex
-
Milan_PN
- Pravidelný užívateľ

OK
Dík za radu,
ono sa to v texte manuálu spomína. No neskúšal som to z dôvodu, že tam je poznámka o aktivácii funkcie v prípade dočasne odpojeného akumulátota. Nepochopil som to ako celkovú aktiváciu, bol som v tom, že to ovládanie okien centrálnym ovladačom je v rámci základného fabrického nastavenia.
Dnes to vyskúšam...
ono sa to v texte manuálu spomína. No neskúšal som to z dôvodu, že tam je poznámka o aktivácii funkcie v prípade dočasne odpojeného akumulátota. Nepochopil som to ako celkovú aktiváciu, bol som v tom, že to ovládanie okien centrálnym ovladačom je v rámci základného fabrického nastavenia.
Dnes to vyskúšam...
Citroen XM 2.0i, automat
Citroen CX 2.5D Reflex
Citroen XM 2.0i, automat
Citroen CX 2.5D Reflex
- paxtonfettel
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Okt 2008, 20:15
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Zvycajne to idepaxtonfettel napísal:a myslite si ze by to islo aj na H-ckovej astre???
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
Milan_PN
- Pravidelný užívateľ

Macil,
uvedomujem si, ze moj problem bude pre niekoho smiesny a jednoducho riesitelny. Ale spojitost funkcie so vsetkymi 4 oknami v elektrike tam fakt nie je...
uvedomujem si, ze moj problem bude pre niekoho smiesny a jednoducho riesitelny. Ale spojitost funkcie so vsetkymi 4 oknami v elektrike tam fakt nie je...
Citroen XM 2.0i, automat
Citroen CX 2.5D Reflex
Citroen XM 2.0i, automat
Citroen CX 2.5D Reflex
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
tiez si myslim ze to bude vymedzene len pre elektricke impulzne ovladanie vsetkych styroch okien...Milan_PN napísal:Macil,
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Ja mám tú funkciu na všetkých autách, ale použil som ju iba raz, na Vectre.
Začalo pršať a ja som mal pootvorené všetky 4 okná, tak som ich zavrel zvonku.
Keby som tú funkciu nemal, vôbec by mi to nevadilo.
Milan_PN uvidíš, že keď to aktivuješ, nebudeš to nakoniec používať
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
a ja to pouzivam hodne casto, hlavne teraz v lete teda este ked bolo vonku teplo ako v lete a nie kosa ako je teraz
ked som prichadzal k autu a bolo rozpalene, stiahol som na kluci na dialku vsetky okna a je to ozaj super...
no a co sa tyka zatvarania, je vynikajuce ked je to skombinovane aj s dazdovym senzorom, lebo ak mam pootvorene okna a zacne prsat a senzor zachyti prve kvapky na celnom okne, automaticky ich vsetky hned uzavrie
ked som prichadzal k autu a bolo rozpalene, stiahol som na kluci na dialku vsetky okna a je to ozaj super...
no a co sa tyka zatvarania, je vynikajuce ked je to skombinovane aj s dazdovym senzorom, lebo ak mam pootvorene okna a zacne prsat a senzor zachyti prve kvapky na celnom okne, automaticky ich vsetky hned uzavrie
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
- jus
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Feb 2009, 10:50
- Auto: Astra J
ja som mal na VeCe v elektrike len predne okna a islo mi to. a neverim ze by takuto funkciu zrusili v novsich autach. ......
ak ti to nejde, skus este dat klucik do zapalovania a pootoc do polohy kontroliek,a stiahni okna az dole a hned zasa aj hore ale stale drz spinace...... mozno pomoze,mozno nie ale za skusku nic nedas.
ak ti to nejde, skus este dat klucik do zapalovania a pootoc do polohy kontroliek,a stiahni okna az dole a hned zasa aj hore ale stale drz spinace...... mozno pomoze,mozno nie ale za skusku nic nedas.
2003- 2010 Vectra C X18XE
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
-
iurai
Kajo, je to vyborna funkcia, ked sa ti pokazi klima a mas 4x elektrickeKajo napísal:Ja mám tú funkciu na všetkých autách, ale použil som ju iba raz, na Vectre.
-
Milan_PN
- Pravidelný užívateľ

Tak teda...
Kajo, Macil a ostatní...
Jediné, čo som pri včerajšej návšteve autorizovaného servisu od technika vytiahol, bola informácia o mojom problémiku s oknami. Jeho informácia bola stručná, jednoznačná a nepotešujúca.
Stiahnutie, resp. zavretie okien a šíbra podržaním tlačidla na diaľkovom ovladači centrálneho zamykania JE MOŽNÉ V MOJOM TYPE AUTA LEN SO VŠETKÝMI 4 OKNAMI V ELEKTRIKE. Ja mám len predné...
Spomenul ešte, že je to nepochopiteľné a sťažovali sa na to už mnohí majitelia nových Astier. Podľa neho je to len a len softvérová záležitosť, ktorá by sa mala dať hravo odstrániť. Aspoň že to chce predniesť na nejakej porade technikov, snáď to na voľačo bude. Dúfam teda, lebo začínajú teplé dni a táto funkcia by sa zišla.
Jediné, čo som pri včerajšej návšteve autorizovaného servisu od technika vytiahol, bola informácia o mojom problémiku s oknami. Jeho informácia bola stručná, jednoznačná a nepotešujúca.
Stiahnutie, resp. zavretie okien a šíbra podržaním tlačidla na diaľkovom ovladači centrálneho zamykania JE MOŽNÉ V MOJOM TYPE AUTA LEN SO VŠETKÝMI 4 OKNAMI V ELEKTRIKE. Ja mám len predné...
Spomenul ešte, že je to nepochopiteľné a sťažovali sa na to už mnohí majitelia nových Astier. Podľa neho je to len a len softvérová záležitosť, ktorá by sa mala dať hravo odstrániť. Aspoň že to chce predniesť na nejakej porade technikov, snáď to na voľačo bude. Dúfam teda, lebo začínajú teplé dni a táto funkcia by sa zišla.
Citroen XM 2.0i, automat
Citroen CX 2.5D Reflex
Citroen XM 2.0i, automat
Citroen CX 2.5D Reflex