Zafira 1,6 Elektrické chladenie motora kontrolka.

Moderátori: franticek6, buci_vectra

kliko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 21:59
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Zafira 1,6 Elektrické chladenie motora kontrolka.

Príspevok od používateľa kliko »

Ahojte som tu nový kto poradí,teraz v lete mám problém s kontrolkou elektrické chladenie motora,Stáva sa to teraz častejšie. Stiahol som si od Vás manuály,príručky no niekde som nedostal vysvetlenie,kto dá radu čo s tým,Auto bolo na diagnostike asi 2 mesiace do zadu ukazovalo opotrebenie brzdových bubnou,žhaviče.To je už ok len tá kontrolka ma štve, ak idem do kopca príklad Soroška,vernár mám stále ten problém začne stúpať teplota motora a potom sa zapne chladenie,voda hneď klesne no kontrolka svieti stále počas jazdy a ide ventilátor chladenia. Čo s tým mám robiť. Veľmi pekne ďakujem za radu. Super stránka!
Používateľov profilový obrázok
clio1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Aug 2009, 12:16
Auto: Zafira A
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa clio1 »

a ten ventillátor ti ide vkuse??ak iba ked ideš do kopca asi nemáš dostatok kvapaliny.....a neviem či by som to riešil, hlavne že ide ten ventilátor, horšie keby nešiel a nechladilo by ti to....
Opel Zafira-A, 2.2 DTI, r.v. 2003
Opel Zafira-A, 1.8i, 85 kw, r.v. 2000 - ex
Škoda Felícia Combi 1.3 MPI, 50kw, r.v. 1996 - ex
Toyota Carinna II, 1.9D, 51kw, r.v. 1987 - ex
kliko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 21:59
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Zafira elektronické chladenie motora

Príspevok od používateľa kliko »

K tomu chladeniu,ono sa to zapne ak voda stúpne do tých 100,ke to zjavné keď idem do kopca,ventilátor sa zapne voda zíde úplne dolu,no ide v kuse počas celej jazdy až kým nevypnem motor,schladenie je kratšie ako 1 minúta, ja by som len potreboval infomáciu či sa nemôže niečo stať motoru, ja som nováčik a rád by som zafirke pomohol s tým ak je to vada,šlape inak ako švajčiarske hodinky dostala nový olej,nové teleskopy,br.kotúče.
Používateľov profilový obrázok
clio1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Aug 2009, 12:16
Auto: Zafira A
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa clio1 »

no týmto ti môže odísť ventilátor...skús diagnostiku či nemáš vadné čidlo teploty lebo ako hovoríš tak to vyzerá na to že ti nevypína ventilátor alebo sa ti hreje cez 100°C aj ked ti ide ventilátor????
Opel Zafira-A, 2.2 DTI, r.v. 2003
Opel Zafira-A, 1.8i, 85 kw, r.v. 2000 - ex
Škoda Felícia Combi 1.3 MPI, 50kw, r.v. 1996 - ex
Toyota Carinna II, 1.9D, 51kw, r.v. 1987 - ex
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - VŠEOBECNE"