nastartuje a skape - Astra H, 1.3 CDTI
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Aug 2010, 00:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nastartuje a skape - Astra H, 1.3 CDTI
Som tu nový a potrebujem pomôcť. Mam Astru H, 1.3 CDTI, 66 kW, ktorá po naštartovaní hneď skape. Prvý mechanik povedal že určite zanesený palivový filter. Druhý mechanik zistil že palivo nedochádza k filtru, takže zle palivové čerpadlo. Po preskušaní čerpadla, čepadlo fungovalo, takže povedal že je niečo s elektrikou. Čerpadlo zapne a po naštartovaní vypne a motor hneď skape. Po treťom naštartovaní čerpadlo nezapne vôbec. Ak počkám nejaký čas, zopakuje sa to. Tretí mechanik príčinu nezistil. Auto išlo nakoniec do Oplu, tam mi povedali že počítač toho veľa neukázal, ale vraj na 99% potrebujem novú riadiacu jednotku - 800€. Niesom si už ničím istý. Ten tretí mechanik povedal že RJ asi nie je zlá keď čerpadlo sem tam zapne. Ak niekto mate skusenosti, poradte mi prosim.
::: iurai : uprava nazvu :::
::: iurai : uprava nazvu :::
-
- Nový užívateľ
To čerpadlo ide mimo RJ, pretoze je napojené nejakými káblikmi do poistkovej skrinky v zadnom kufri. V opli mi dnes po dvoch týždňoch povedali, že RJ nemajú ani v nejakom hlavnom sklade, vraj ju objednali a musím čakať. tak som si auto zobral a jazdím opäť na priame napojenie čerpadla. Nevie niekto či sa nedá taka RJ opraviť alebo ju niekde zohnať?
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
vsetko sa da opravit skus pozriet http://www.hdelektronic.sk/peter.sc napísal:To čerpadlo ide mimo RJ, pretoze je napojené nejakými káblikmi do poistkovej skrinky v zadnom kufri. V opli mi dnes po dvoch týždňoch povedali, že RJ nemajú ani v nejakom hlavnom sklade, vraj ju objednali a musím čakať. tak som si auto zobral a jazdím opäť na priame napojenie čerpadla. Nevie niekto či sa nedá taka RJ opraviť alebo ju niekde zohnať?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Sep 2010, 13:47
zdravím,peter.sc napísal:To čerpadlo ide mimo RJ, pretoze je napojené nejakými káblikmi do poistkovej skrinky v zadnom kufri. V opli mi dnes po dvoch týždňoch povedali, že RJ nemajú ani v nejakom hlavnom sklade, vraj ju objednali a musím čakať. tak som si auto zobral a jazdím opäť na priame napojenie čerpadla. Nevie niekto či sa nedá taka RJ opraviť alebo ju niekde zohnať?
podarilo sa ti vyriešiť túto poruchu? Mám podobný problém a hľadám pomoc.
U mňa je problém, že motor ani nenaskočí. Iba kope a nenabehne. Je tam nízky tlak paliva z čerpadla.
vďaka,
P.
-
- Nový užívateľ
wow, zaujímavé. A bola to RJ čerpadla alebo centrálna RJ.peter.sc napísal:Takze nakoniec bola chybna RJ. V opli chceli za novú 800€, tak som objednal niekde z nemecka použitú za 250€, tu mi ju v jednom servise odkodovali, nahrali softver atd. a auto ide. (zatial)
ak môžeš, poraď kde si to v nemecku zohnal.
Vďaka,
P.
to mas uplne iny motor a tam casto byva cerpadlo a alebo jednotka na nom vadna. je o tom plne forum - pouzi hladaniepeha napísal:iurai napísal:to mas benzin ?peha napísal:zdravím,
podarilo sa ti vyriešiť túto poruchu? Mám podobný problém a hľadám pomoc.
U mňa je problém, že motor ani nenaskočí. Iba kope a nenabehne. Je tam nízky tlak paliva z čerpadla.
vďaka,
P.
je to nafta - x20dtl, r.v. 1999
doporucujem sa obratit na nasich clenov
1. Signum
2. http://www.teoracing.sk
-
- Nový užívateľ
Ja mam v aute vraj len jednu RJ. V opli mi povedali, že ju nemaju ani na hlavnom sklade, že musim čakať kým ju vyrobia. Tak som ich zrušil a zohnal som nejaku z Poľska ale ta nufungovala, lebo mala ine číslo. Nakoniec použitá z nemecka: www.autoteileplus.de
-
- Nový užívateľ
Vdaka za radu a typ. Pokusal som sa riesit cez Agat a dopadlo to strasne. Teraz riesim cez Tea. Drzte palce. Este raz dakujem. Budem informovat o vysledku.iurai napísal:to mas uplne iny motor a tam casto byva cerpadlo a alebo jednotka na nom vadna. je o tom plne forum - pouzi hladaniepeha napísal:iurai napísal: to mas benzin ?
je to nafta - x20dtl, r.v. 1999
doporucujem sa obratit na nasich clenov
1. Signum
2. http://www.teoracing.sk
P.