Pri pomalšej jazde poskakuje auto
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Pri pomalšej jazde poskakuje auto
Opel Astra G 1.6 benzín 1998 rok výroby. Pri pomalšej jazde mi skáče auto. Keď prídám plyn ide normálne. Nevedel by mi niekto poradiť čo s tým? Už som menil aj palivový filter a nepomohlo to.
- retro99
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Júl 2010, 19:37
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Tiež mám podobný problem, ked mam 1500ot. a len tak jemne tlačim plyn motor začne cukať, deje sa to či už na 1. 2. 3. proste neda sa s tým isť len tak lahučko okolo 1500ot. napr. v kolone. Mám Astru 1998 1.4 16v, ešte dodam ak mu prídam viac ide všetko ako má, že by sa ten motor dusil takto, nezda sa mi sily ma dosť.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Nov 2008, 00:32
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Mne to robi tiez, pri pridavani plynu nic, ale ked pustim plynovy pedal tak trha dopredu-dozadu, najviac na jendotke, na dvojke uz len trochu a na vyssich stupnoch vobec. Podla mna to budu silentbloky prednej napravy, ktore su uz vymlatene, a tym padom vytvorili volu a uchytenie napravy v nich skace hore dole... je to taky moj tip, ked nemam pravdu opravte ma skusenejsi
Opel Astra G X14XE 1999
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Jazda pri 1500 ot. na 16V motore neni ani zdaleka normalna.....To sa vam potom ani necudujem ze vam to skacka...
Ked chcete jazdit na 1500 ot, si kupte turbo kachle.....
Ked chcete jazdit na 1500 ot, si kupte turbo kachle.....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- retro99
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Júl 2010, 19:37
Robí to či už pridávam alebo uberám, proste, keď sa dostane do tych otáčok cca 1500 začne s nim cukať, to všetko sa deje pri jemnej práci s plynom, ak mu normalne prídam ide hladko. Samozrejme nejazdím na 1500 normalne, šak nie som blbý ,viem,že mám 16v, ale ako to už tu bolo spomenuté na 1. a 2. občas proste človek musí isť na takých otačkach napr. kolóna alebo neviem čo, tak vtedy je to neprijemné. Inak ho držím v rozmedzí 2200 až 3500 ked treba dám mu aj viac, šak to má rád , kúpil som ho jazdené má 134000 km ako sa on ho staral predchodca už len môžem dúfať , a sviečky to nemôžu byť? Sú viac druhov , ktoré by boli najlepšie jazdím trasy tak do 50km, dík
- nameless
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Mar 2008, 12:43
- Kontaktovať používateľa:
to cidlo som vymenil uz druhy raz tontoraz som to kupoval z oplu stalo 100eur (nema nikde vyrazene GM) povodne mi vydrzalo jeden tyzden reklaciu neuznali dokym si nespravim diagnostiku samozrejme na vlastne nakladyiurai napísal:tak potom je nieco s cidlom podtlaku - alebo jeho hadicka je prasknutanameless napísal:ja mam ten isty problem a ked odpojim potenciometer skrtiacej klapky auto ide do 2500 otacok akoby na tri valce a zdochne
Vectra B, 1.6 16V X16XEL ´96