Z krizovatky som sa nevedel pohnut
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Z krizovatky som sa nevedel pohnut
No tak co sa mi dnes rano stalo na nasej krizovatke. Zastal som normalne, a ze reku auto prejde, pohnem sa, aj som sa pohol, ale za krizovatkou ze idem dat do dvojky a auto nic, nebralo, tak som si myslel ze je reku namrznute, aj bola cesta mokra, -1°C, tak ze dam do jedna, a tak idem, ani tak nie, do dva nic, spojka v zabere a nic, pustim viac, pridochynalo, dam plyn a nic. vyradim do neutralu, a trosku naham ukludnit, slo v pohode, tak som podupal na plyne kus, vytocil, nech si poreve, a za minutku ani to nie, dal do jedna, dva tri, a siel v poho aaz do roboty. Co sa tomu mohlo stat? ze by bola niekde voda? a nachltalo ju? alebo co, nechapem...az som sa zlakol ze co tomu je, ved to auto mam mesiac daco...
- bukelo
- Moderátor

Diagnostika prebehla: verdikt: idem menit krokovy ventil....na buduci tyzden, vraj je to vsetko povodcom, toho dusenia a trasenia, lebo priviera prilis pritok paliva v skrtiacej klapke (tak mi povedal), a tak sa motor dusi, a trasie ho, lebo pridochyna. Vymenou sa to odstrani. Len tak pre info, moze to byt tym krokacom? Ma niekto podobny nazor?
- bukelo
- Moderátor

este ho nemam, ale bude v pondelok alebo utorok, foto neviem ci bude, lebo to si davam robit, a nebudem pritom osobne, za tie peniaze co mi povedal to asi bude bud len vycistenie, alebo nejaky starsi...ktovie mozno sa necham prekvapit a bude aj novystandape napísal:mas novy alebo pouzity ten krokac?nedas foto ako to vyzera
a k tomu vyzoru...no bude to zrejme nejaky maly bazmek (a bohove dolezity) cca rozmery 3x3