lebo predtym ked som mal asi 2000ot potom som chcel predbiehat tak to nechcelo ist trosku mu trvalo kim sa rozbehne.
teraz po novom sa uz od 2000ot rozbieha krajsie
Moderátori: franticek6, buci_vectra

presne tuto vec aj ja pozorujem.. niekeedy sa hram s autom a mam krasne odpichy. a ked uz niekde idem nastartujem auto jazdim potrebujem nieco predbehnut zacnem to tocit od 2000 ot. auto ako tak nic potom si to rozmysli a ide ale nie tak ako inokedy. a niekedy ide krasne. kto vie ci to aj od teploty vzduchu nesuvisi.Salamander napísal:Chalani jedna vec.
Tiez sa Vam stava, ze zalezi na tom, ako, kedy nastartujete, podla toho sa sprava aj tah motora? Lebo mne to robi a pride mi to tak, ako keby sa niekedy darilo spravat sa vahe v poriadku a potiahne krasne aj od nizsich otacok. Inokedy nastartujem, a ani za svet sa nedostanem do poriadneho odpichu s autom... Ked to blbne, citim navyse vacsie rezonovanie v pedale, ako keby motoru nieco chybalo... vzduch?no neviem, uz na tom jazdim takto rok, zatial som nemenil.

Mas pravdu suvisi to s teplotou vzduchulubo22 napísal:presne tuto vec aj ja pozorujem.. niekeedy sa hram s autom a mam krasne odpichy. a ked uz niekde idem nastartujem auto jazdim potrebujem nieco predbehnut zacnem to tocit od 2000 ot. auto ako tak nic potom si to rozmysli a ide ale nie tak ako inokedy. a niekedy ide krasne. kto vie ci to aj od teploty vzduchu nesuvisi.Salamander napísal:Chalani jedna vec.
Tiez sa Vam stava, ze zalezi na tom, ako, kedy nastartujete, podla toho sa sprava aj tah motora? Lebo mne to robi a pride mi to tak, ako keby sa niekedy darilo spravat sa vahe v poriadku a potiahne krasne aj od nizsich otacok. Inokedy nastartujem, a ani za svet sa nedostanem do poriadneho odpichu s autom... Ked to blbne, citim navyse vacsie rezonovanie v pedale, ako keby motoru nieco chybalo... vzduch?no neviem, uz na tom jazdim takto rok, zatial som nemenil.
sused ma citroen HDI a hovoril mi ze ked su horucavy ze auto mu tak nejde ako ked ide uz v noci. ze v noci sa mu zda ze lepsie taha