Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Prisiel by som aj ja na jednu noc.Ak by niekdo chcel nieco priviest z dielou tak doveziem co vojde do auta.Odkaz na fotoalbum http://sk.fotoalbum.eu/Karya/a327843 .Piste SS aby sa to tu nemiesalo.Dakujem
Opel Zafira B 1.9 CDTi 110Kw 2005
ex Opel Vectra Caravan 2.0 16v 100Kw 1999
ex Opel Vectra 1.8i 16V 85Kw r.1996
ex Skoda Felicia 1.6Mpi r.1996
Drobcek2 - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual Srsen - Opel Corsa A 1,2 Krumplik - Opel Corsa B 1,2 Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
mirda2908 napísal:caute checm sa opytat kolko to tam stoji ubytovanie a tak diki
na prvej stranke mas info ohladom ubytovania v penzione . ubytovanie si vybavuje kazdy samostatne , svojpomocne a na vlastne naklady
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Ja uz mam vybavene a tesim sa na Vas pani nakolko dojdem konecne na Opelzraz na vlastnom opliku a nie ze ma niekto dovezie a beriem aj dalsie opliky a kto chce sa moze pridat na odjazd z BA v piatok poobede okolo 17-18 podla dohody a beriem aj psa a zenu aj s babom v brusku-nech si maly oplacisko zvika
TAKZE KTO SA PRIDA V PIATOK NA ODJAZD?
Bruno a na teba sa uz tesim mooooooc beries aj zenu?
Teo - jasne , ze pojde + moja mala Em - hadam tam este nejake macky ostali
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
cafte lidi, ak sa zotavim po skoro dvojmesacnom pobyte v nemocnici, tak pridem aj ja. a ked sa poadri presvedcit polovicku, pridem aj s rodinkou.. ( nasa tohorocna dovolenka )
OPEL Astra J ST 1,7 CDTi, A17DTJ 2010
OPEL Vectra B Caravan 1,8 16V X18XE1 1999 EX