Termoflexne predne sklo Vectra C - pozri ake mas !
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
iurai
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 18:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
je tam napisane take nieco GM SPLINTEX laminatet GFiurai napísal:co je tam napisane na tom tvojom ?lubo22 napísal:a mozete mi poradit ake mam ja celne sklo? tiez mam GM ako tu je na fotke ale nejaky do fialova alebo ruzova odtien nepozorujem. ale stretavam tu jednu vece asi r.v 2006 CDTi a celne sklo ma tak do ruzova
dufam ze som to nepomiesal nejak lebo som si to len precital a dufam ze dobre zamamätal
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
aha
no este zistit co tie pismena znamenaju...
ale tak pisal si ze nemas to sklo do fialova...
tak asi nebude atermicke
EDIT:
staci trochen poguglit a aha ho:
http://www.langzeittest.de/opel-zafira/ ... eflect.php
podla tohto to fakt znamena, ze C znamena atermicke
a GF znamena normalne okno
no este zistit co tie pismena znamenaju...
ale tak pisal si ze nemas to sklo do fialova...
tak asi nebude atermicke
EDIT:
staci trochen poguglit a aha ho:
http://www.langzeittest.de/opel-zafira/ ... eflect.php
podla tohto to fakt znamena, ze C znamena atermicke
a GF znamena normalne okno
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
iurai
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
laci98
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Mar 2010, 21:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Hmm, ten odfoteny SPLINTEX ma ako pozera jednoznacne foliu vo vnutri medzi sklami, na fotke vidno vlastne aj hranu tej folie.
Iurai hovori, ze jedine nad spatnym zrkadlom ma dobry GPS signal. Na mojom povodnom originalnom skle tam bolo naozaj vynechane pokovenie. Je aj na vasich oknach PILKINGTON aj SPLINTEX vynechane toto miesto? Iurai ty mas akeho vyrobcu?
Minimalne vidno, ze aj auta od vyroby pouzivaju roznych vyrobcov a teda aj rozne technologie - zial technologia s pouzitim folie je nanic, pretoze tieto skla sa nedaju opravovat (mozno sa da tak 40% toho co by sa dalo ak by tam nebola ta folia), a navyse u niektorych typov (v mojom pripade PILKINGTON) vznika cez polarizacne okuliare duhovy efekt - musi svietit slnko napr. pod 45% uhlom (rozumej slnko je na 10-tich hodinach) aby ten duhovy efekt bolo na celnom skle vidno - presne na opacnej strane ako je slnko. Inac som sa dostal k mojmu predoslemu autu Astra G a pozrel som ze to malo sklo od vyroby Pilkington. Tam vsak ziadny duhovy efekt nebol. Zeby mi teraz dali nejaky vadny vyrobok? AKo by som to asi tak mohol reklamovat????
Este stale cakam na dodavku skla, ktore je vyrobene technologiou nanesenia kovovej vrstvy...
Iurai hovori, ze jedine nad spatnym zrkadlom ma dobry GPS signal. Na mojom povodnom originalnom skle tam bolo naozaj vynechane pokovenie. Je aj na vasich oknach PILKINGTON aj SPLINTEX vynechane toto miesto? Iurai ty mas akeho vyrobcu?
Minimalne vidno, ze aj auta od vyroby pouzivaju roznych vyrobcov a teda aj rozne technologie - zial technologia s pouzitim folie je nanic, pretoze tieto skla sa nedaju opravovat (mozno sa da tak 40% toho co by sa dalo ak by tam nebola ta folia), a navyse u niektorych typov (v mojom pripade PILKINGTON) vznika cez polarizacne okuliare duhovy efekt - musi svietit slnko napr. pod 45% uhlom (rozumej slnko je na 10-tich hodinach) aby ten duhovy efekt bolo na celnom skle vidno - presne na opacnej strane ako je slnko. Inac som sa dostal k mojmu predoslemu autu Astra G a pozrel som ze to malo sklo od vyroby Pilkington. Tam vsak ziadny duhovy efekt nebol. Zeby mi teraz dali nejaky vadny vyrobok? AKo by som to asi tak mohol reklamovat????
Este stale cakam na dodavku skla, ktore je vyrobene technologiou nanesenia kovovej vrstvy...
Opel Vectra (C) Caravan, 1.9 CDTi, Z 19 DTH, / 2005 /
- Marky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Jún 2007, 19:40
Laci98 kde vidis tu hranu folie?
Mam stejne sklo jako vise nafotil 24petusko a s GPS nemam problem, umisteni je normalne po leve strane nad pristrojovkou a v pohode zadny problem se signalem.
Abych se za sebe priznal je mi uplne fuk co tam je za typ skla a jestli jde opravovat na to mam prece pojisteni a resim to vymneou, spis bych videl problem s tema polarizacnima brylema pokud je clovek pouziva.

Mam stejne sklo jako vise nafotil 24petusko a s GPS nemam problem, umisteni je normalne po leve strane nad pristrojovkou a v pohode zadny problem se signalem.
Abych se za sebe priznal je mi uplne fuk co tam je za typ skla a jestli jde opravovat na to mam prece pojisteni a resim to vymneou, spis bych videl problem s tema polarizacnima brylema pokud je clovek pouziva.

Astra G Caravan NJOY Y20DTH 74kW + Vectra C Caravan Elegance Z19DTH 110kW
-
iurai
ja som zistil, kedze moj prijimac ma moznost zobrazit silu signalu z GPS satelitov, ze za termoreflexnym sklom je signal slabsi.Marky napísal: Mam stejne sklo jako vise nafotil 24petusko a s GPS nemam problem, umisteni je normalne po leve strane nad pristrojovkou a v pohode zadny problem se signalem.
vyskusaj si to.
teda okrem miesta v strede hore, kde je mozno miesto pre dazdovy snimac alebo nieco ine
za dobrych podmienok GPS funguje, ale ja mu nebudem zhorsovat podmienky fungovania, presnost atd.
potom mozno zlyha, ked ho budem najviac potrebovat niekde v centre Rima
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
ja to pozorujem
na corse - tam mi chyti GPS signal hned
na citroene chyta par minut az ma ide z toho porazit :roll:
dost sa hovorilo v suvislosti s mytnym systemom pretoze boli nejake pripady kedy ten signal cez to sklo nepresiel a potom bol nejaky pruser neviem presne uz co ale hovorca ministerstva dopravy sa vyjadril ze nemaju kamionisti pouzivat kamiony s termoreflexnymi celnymi sklami co ma dojalo
na corse - tam mi chyti GPS signal hned
na citroene chyta par minut az ma ide z toho porazit :roll:
dost sa hovorilo v suvislosti s mytnym systemom pretoze boli nejake pripady kedy ten signal cez to sklo nepresiel a potom bol nejaky pruser neviem presne uz co ale hovorca ministerstva dopravy sa vyjadril ze nemaju kamionisti pouzivat kamiony s termoreflexnymi celnymi sklami co ma dojalo