=D> pekna....daj este foto zpredu - ale ja budem musiet predat moju VeBe a prejst na VeCe....sak uz pomali patrím medzi veteránov ako Kimi
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
dakujem,foto spredu mam,ale ja to neviem pridavat,na to tu je pre mna priatel chausj,ja som z toho mimo...xixi...
no zvykam si na nu po BMW5, r.v. 2003 3,0 TDi Commonrail, 195 PS....a pravdupovediac,aj napriek vyssie uvedenym udajom,som s VeCe spokojnejsi....mensia spotreba,vnutorny priestor pre mna ako vodica skoro rovnaky,vzadu casto nesedim...takze tam mi je to fu/c/k....a vybavu mam vlastne rovnaku...
a kedysi som mal Vectru A 2,0 i, a s tou som bol tiez spokojny,tak snad ma to VeCe nesklame...a som rad,ze je taketo nieco,ako toto forum ludia...
no chcel by som mat jeden kusok....nasiel som aj jeden inzerat ...cena 15000 Euro :roll:[/img]
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Bruno napísal:=D> pekna....daj este foto zpredu - ale ja budem musiet predat moju VeBe a prejst na VeCe....sak uz pomali patrím medzi veteránov ako Kimi
... to si ma teraz naštval, čo sa ti nepáči?hlavne že sa veziem :roll:
Kimi...pliiiiiiiis nehnevaj sa ...sak mne sa tvoja ascii paci a tesi ma ze jazdi.
Ja len ze sa pribudaju do klubu uz aj C - modely, tak sa viac priklanam so svojou 10-rocnou VeBe na starsiu stranu.
Nehnevaj sa sak si mi tu na fore najblizsi