Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
..dam si maly vylet vramci obhliadky zahrady, uvidime. ak niekto bude, pokukame maschinky, dame kavu a hodime rec. ked nikto nepride, nic sa nedeje, prevetranie Zirafe nezaskodi.
marec je fajn, len nie okolo MDZ, to idem na chatu chlastat.
vsetkym prajem rychle uzdravenie, autam rychle opravenie...
Som za Marec.... je tu sanca ze nam skor zasvieti oskar.....a bude aj teplejsie........ale pred halou v PO budem na 100%....nasi tam hraju futbal..cize okolo 14:30 az 15:00 pojdem ceknut ci niekto dosiel alebo nie....
Nooo, mne sa dnes výrazne polepšilo (klop, klop, klop) a keď pozriem z okna, tak optimizmus nemá konca-kraja. :wohow: Takže, keď sa tam skutočne niekto chystáte, tak zbehnem aj aj trochu zahriať agregát na optimálnu teplotu.
Ten marec, samozrejme platí tiež.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
:haha: :haha: :haha: no my stredoslovaci sme sa stretli....co vychodniari...nic??? tazko vam je po dialnici prebehnut....nam ani kopce neprekazaju
PS: pre moderatora ..... Macil nieze mi za toto zmazes konto
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Bruno napísal::haha: :haha: :haha: no my stredoslovaci sme sa stretli....co vychodniari...nic??? tazko vam je po dialnici prebehnut....nam ani kopce neprekazaju
PS: pre moderatora ..... Macil nieze mi za toto zmazes konto
Tha my vychodňari ne sme horše, jutre še vidzime v Prešove
A ešči aj v marcu 8)
Mikuláš asi nie, ale Rado, Vendy, Dulo, Slivovica, ešte dvaja pasažiéri, ktorých mená som si nezapamätal, no a ešte aj moja maličkosť. Dokopy päť áut a sedem ľudí.