jeden kľúč
Moderátori: franticek6, buci_vectra
- clio1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2009, 12:16
- Auto: Zafira A
- Kontaktovať používateľa:
jeden kľúč
Nazdar opláci chcem sa opýtať kúpil som Zafiru 2.2 DTI r.v.:2003 ale bol ku nej iba jeden kľúč aj ten je dosť zodratý. Chcel by som sa spýtať či stačí kúpiť kľúč z inej zafiry alebo z astry G a dá sa to nejako spárovať alebo to musím kúpiť v opli čo tam vyjde okolo 170€?
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Tak za prve potrebujes Car Pass ku klucu.Len na zaklade jeho ti vytvoria druhy cip imobilizera do kluca.
Ak tento Car Pass nemas, tak ti ho v opli za 43€ vystavia.
Potom ti aj spravia druhy nahradny kluc, ....v hoc ktorej klucovej sluzbe....ale to bude bez DO.
Ak by si chcel aj s DO, tak jedine v Opli....A cena tam je sa mi zda okolo 200€
Ak tento Car Pass nemas, tak ti ho v opli za 43€ vystavia.
Potom ti aj spravia druhy nahradny kluc, ....v hoc ktorej klucovej sluzbe....ale to bude bez DO.
Ak by si chcel aj s DO, tak jedine v Opli....A cena tam je sa mi zda okolo 200€
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- clio1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2009, 12:16
- Auto: Zafira A
- Kontaktovať používateľa:
langdon ja wem že v opli je to drahé a tá Car pass v badíne v opli stojí 50€ no a tú nemám to viem budem si musieť dať spraviť!:(No len tak som nevedel že či stačí ked si zoženiem z inej zafiri kľúč a potom keby som mal Car Pass tak podľa toho by mi to mohli spraviť no nie?Aspoň by to vyšlo lacnejšie...
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
kluc vedia spravit takmer kazdej klucovej sluzbe, a cip imobilizeru vedia z povodneho kluca vycitat, a nahrat do noveho cipu ... ceny sa odvijaju od typu kluca, tak isto aj ceny cipu s kodom pre IMO ... viac v klucovej sluzbe. Clio, v BB v starom priore hore na vrchnom poschodi treba skusit ... pripadne v byvalom tescu-oproti mekáču, ale ci robia aj cipy, tak to netusim.. ale autokluce vyrezavaju, tak viac pripadne tam. - dialkove detto, ale moc sanci tomu nedavam.. skor to bude len na nastartovanie, a manualne otvorenie auta.