okna sa same zatvaraju
Moderátori: bukelo, buci_vectra
okna sa same zatvaraju
caute potrabujem poradit a uz som zufaly.okna sa mi samovolne zatvaraju. uz som skusal vsetko mozne co som sa tu docital a nic.pozeral som husy krk na lavo aj pravo mal som komplet rozobrate dvere aj som kontroloval kable ci su ok.robi to aj ked mam klucik vytiahnuty zo zapalovania-no nie stale.niekedy sa daju aj dojazdy naprogramovat a niekedy ani nepocujem to cvaknutie pri dojazde a niekedy ked drzim sa okno zastavi asi v polovici.aj som odpojil ovladac aj motorcek aj tak to na druhej strane spravilo a ked bol na vodicovej strane krk odpojeny tak na druhom okne to spravilo alebo opacne.mam len vpredu okna na el.tak uz neviem co stym je.aj som chcel motorcek dat dolu no cele to tam mam zanitovane.poradta prosim lebo ide leto a so zavretymi oknami to bude brutal.
ASTRA G X20 DTL 60kw rv1998 caravan
Astra j 1.6 cdti 81kw
Astra j 1.6 cdti 81kw
-
iurai
neni to nahodou taky hruby hnedy kabel?vsimol som si ze ked som odpojil kabel od motorceka tak taky bol a dalsie asi 4 tenke.a co sa stane ked ten kabel prerusim?typujem ze asi prestane fungovat dotahovanie klucikom,co by mi az tak nevadilo lebo okna zatvaram este v aute a zamykam centralom.a ten skrat moze bit barz kde vo zvesku v aute?a ak tam nahodou je skrat nemoze sa stat ze bi auto vyhorelo?.....
Astra j 1.6 cdti 81kw
Astra j 1.6 cdti 81kw
-
iurai
tak a mam to odpojil som ten kabel a zatial je vsetko v poriadku.u mna to bol hnedo cierny kabel a bol na pozicii 6.dal sa vytlacit a tak nebolo treba prestrihavat.no pozrel som aj poriadne za husi krk a niekto sa tam musel babrat lebo niektore kable su poletovane a prelepene tak som ich pre istotu skontroloval a este viac omotal paskou.a este som najskor skusil zavret okna klucikom no ale nefungovalo to,a viem ze pokial to neblblo tak to islo.
Astra j 1.6 cdti 81kw
Astra j 1.6 cdti 81kw
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!