Klepanie pri vyssich basach reprakov

Moderátori: bukelo, buci_vectra

buno
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 21 Jan 2008, 12:11
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa buno »

no cez vykend som mal trocha casu rak som sa pustil do vytlmenia dvery na vsetky casti ktore sa pohybuju a mozu sa niecoho dotykat som dal penu aj nakoliky proste vsade kde sa dalo dvere som rozobrate odskusal a pohoda no ne tak celkom ked dam radio na doraz ale tak aby stihalo tak dvere rezonuju ale nie nieco co sa da oblepit ale samotne plechy:) neprestava to ani ked na nic pritlacim :) taze s tym uz asik nic nespravym a este trocha rezonuju vonkajsie klucky na dverach v aute to nieje pocut ale ked stojite vedla auta tak to pocut a s tym neviem co ked mate niekto neaky napad dajte vediet

hej este moze rezonovat aj ta folia aspon mne to robyla ked som tam este nemal tapec takze zo zadnych dvery som ju vyhodil a vpredu musi zostat koli airbagom :(

hej a niecim vytlmte aj ten polystiren co je na spodnej casti tapca ten tiez dost rezonuje ja som ho popodkladal penou zo spodu a uz pohoda
Používateľov profilový obrázok
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
Kontaktovať používateľa:

..

Príspevok od používateľa brhy »

takze teraz ked si to prilepil ti ostava uz len tlmenie dynamatom pretoze ked ti rezonuju plechy tak to je uz od zadnej casti repraku takze kup dynamat. platy a sup do toho ale daj pozor ono sa to hned prilepy dalsia manipulacia nieje mozna takze najpr si to priloz aj s tou lepenlou nameraj odstrihni odrez a az potom lep a este jedna vec pod repraky na plechy to je jest hned naproti magnetu na plech sa este lepia pre zlepsenie tlmenosti pyramidky z tohoto materialu a je to rozdiel a zvonku po nalepeni tychto veci nic nieje pocut a ani z vonka dnu budes mat pohodlie len je to cenovo narocnejsie nieje to lacne :D
Volvo C70 2.3T5 240hp :D zatial ....
buno
Nový užívateľ
Nový užívateľ

heh no to necham az na neskor momentalne neto love :)
Používateľov profilový obrázok
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brhy »

buno napísal:heh no to necham az na neskor momentalne neto love :)
popripade urob jedno v predu daj kup komponenty a dozadu kup stredobasy tym zamedzis tie vibracie ja to mam tak spravene a uplne v pohode len zadne veci mi troxa rezonuju ale to je aj tym ze som odpalil asi zosikom zadne repraky este uvidim teraz kupim este zadne 16cm stredobasy od hertza a skusim to nahodit a vpredu uz mam tiez kupene komponenty od hertza a basak ostava len tlmit sa mi tiez moc nechce uvidim co to spravi
Volvo C70 2.3T5 240hp :D zatial ....
buno
Nový užívateľ
Nový užívateľ

no tak to budem riesit ale az neskor mam v plane komplet prerabku audia takze az potom
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - VŠEOBECNE"