Vie niekto naprogramovat EPROM Na astra GSI 1.8 16V 92kw
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Mozno by naozaj stacilo naprogramovat tu pamet EPROM - vedel by som kto by mi to spravil ale musel by som mat bezchybny program na tento typ auta a motora - ale ako sa knemu dostat - nevies o niekom.
Skusim mykat tymi hadickami ale davam tomu tak 1% nakolko su nove a po nasunuti som ich skusal potiahnut spat ale uz to neslo ale clovek nikdy nevie.
Tak zatial dik a casom uvidim
Skusim mykat tymi hadickami ale davam tomu tak 1% nakolko su nove a po nasunuti som ich skusal potiahnut spat ale uz to neslo ale clovek nikdy nevie.
Tak zatial dik a casom uvidim
Myslis ze by stacila vymena a auto by mohlo ist Ok.
Su dobre aj tie univerzalne od BOSCH? - lebo nova od GM,Siemens,Hella stoji od 5500-6800sk
Na moje by mala byt nahrada SLP4100 - cena 1700-1800sk ale to je neaka Maranelli. Len tieto maju - sivy, 2biele, cierny ORIGINAL CO TAM MAM MA sivy, zlty, biely, cierny - je jedno ktory biely spojim stym zltym? Diky vam.
Mohlo by to byt aj tou lambdou? Este raz dik
Su dobre aj tie univerzalne od BOSCH? - lebo nova od GM,Siemens,Hella stoji od 5500-6800sk
Na moje by mala byt nahrada SLP4100 - cena 1700-1800sk ale to je neaka Maranelli. Len tieto maju - sivy, 2biele, cierny ORIGINAL CO TAM MAM MA sivy, zlty, biely, cierny - je jedno ktory biely spojim stym zltym? Diky vam.
Mohlo by to byt aj tou lambdou? Este raz dik
Takze lambdu som objednal - autoelektrikar ju zapojil - na pocitaci sa mi rozsvietil TRIP
Mal som chybu 12-13 a teraz ako mi ju zapojil mam 12-38-91
Mam pocit ze na napajanie zapojil - zem a na signal do PC 12v
Je mozne ze preto tie chyby?
Mal som chybu 12-13 a teraz ako mi ju zapojil mam 12-38-91
Mam pocit ze na napajanie zapojil - zem a na signal do PC 12v
Je mozne ze preto tie chyby?
Naposledy upravil/-a majo987 v 29 Jan 2008, 20:56, upravené celkom 1 krát.
- Benny
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
majo987 napísal:Predvcerom som vycistil skrtiacu klapku - krokac - pozrel filter ci nie je mokry,je stale ako novy - dal nove hadicky - trvalo mi to 7hod auto islo ok - vcera nastartujem asi po 500m si auto zacalo same pridavat aj uberat na otackach v rozmedzi 1100-1500otacok dnes islo znova Ok - bol som aj na diagnostike vipisuje mi poruchu lambda sondy ale odpojim ju a auto sa sprava prestne tak ako inokedy. Bateriu mam 70Ah Co to moze robit??? Na akom principe tu funguje sitic?
Napiste cokolvek - DIK
Myslite ze kupi niekto auto aj s takou chybou?
pokial ti diagnostika vyhodi chybu lambda sondy a lambda sonda je naozaj nefunkcna alebo ciastocne nefunkcna je logicke, ze ked ju odpojis tak auto sa bude spravat rovnako.
skus ju vymenit za novu a uvidis
inac to moze kludne sposobovat aj slaby tlak paliva, vadny vstrekovac alebo regulator volnobehu
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
Opel Senator B 3.0 24v DualRam (C30SE)
MB GLK 250 r.v.2011
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
Opel Senator B 3.0 24v DualRam (C30SE)
MB GLK 250 r.v.2011
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
majo987 napísal:Aka je pravdepodobnost ze lambda odisla alebo prezila?
Mohlo mi poskodit aj RJ?
Zapoj sondu tak ako má byť, odpoj cca na 1 min, kvoli vynulovaniu pamäte závad, baterku. Chvíľu pojazdi a ak sa nerozsvieti kontrolka elektroniky, tak je lambda v poriadku, ak sa rozsvietia a následne vyblikáš rovnaké chyby ako predtým, tak je pasé.
RJ s najväčšou pravdepodobnosťou, následkom zlého zapojenia lambdy, poškodená nebude.
- macska4092
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Aug 2007, 09:13
Takze pripajam sa aj ja kedze mam ten isty problem. Kolisanie otacok stale na volnobehu. Vkuse. Vyblikalo mi chybu 56. A nie je to krokac kedze som ho teraz vymienal. Menil som aj Lambda sondu, cistil skrtiacu, vahu vzduchu proste asi vsetko v nasavani a nepomohlo nic. Uz mam ztoho nervy. Ak by mi niekto mohol pomoct uvital by som. MACIL: mam zbytocny cisto novy krokac do C18XE, nevies niekoho kto by potreboval? Dakujem
Opel Astra F-CC, C18XE
- macska4092
- Bronzový užívateľ
- macska4092
- Bronzový užívateľ
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17
Zaoberam sa chiptuningom takze viem ti stiahnut origo soft presne ne tvoje auto alebo to rovno aj chipnut origo soft DMISPORTU stoji cca 40 eciek plus epromka napalenie epromu vypajkovanie napajkovanie horucim vzduchom . Jo inak aby som nezabudol som Presovcan cislo na mna je 0948 484 222 volajde kludne aj 1:00 rano ja som netopier ))))))