Svieti kontrolka elektroniky aj po vymene cidla vacky
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Opel Vectra 99, 115 HP-KE
Svieti kontrolka elektroniky aj po vymene cidla vacky
Ahoje.vyblikal som si chybu 340.chybny signal cidla vacky.kupil som cidlo, vymenil som ho.nastartoval som, konecne nesvietila kontrolka.vytocil som az do cervenych a auticko krasne zahucalo.vsetko krasne slo,konecne ozilo.ked som nastartoval 2 krat tak sa zase rozsvietila kontrolka a zase zlenivelo.opat som si vyblikal chybu 340.otazka je ci je to ta stara chyba ulozena v riadiacej jednotke a staci ju vymazat alebo je zle nieco ine?a ak ju staci vymazat tak musim ist na diagnostiku za 15 evri nech mi to vymazu alebo sa to da aj nejak svojpomocne?mam vebe 99, 1.8, XE18XE.za kazdu radu som vdacny
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Netreba ju vymazat...ked by to bolo ono, a ty si vadne cidlo nahradil dobrym, tak by to RJ zaznamenala, a chybu by po case vymazala sama.
Typujem to skorej na chybne cidlo klukoveho hriadela....Niekedy si RJ tieto dve cidla medzi sebou aj pomyli. Uz sa mi to stalo.
Alebo moznost B, ze si dal nedobre nove cidlo.
Typujem to skorej na chybne cidlo klukoveho hriadela....Niekedy si RJ tieto dve cidla medzi sebou aj pomyli. Uz sa mi to stalo.
Alebo moznost B, ze si dal nedobre nove cidlo.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
-
iurai
-
-
-
ano startuje bez problemov.nechapem to.keby to aspon svietilo cely cas.ale ked som tam dal nove cislo tak to slo.prestalo svietit.ale potom sa zase rozsvietilo.hore mi niekto poradil ze to je mozno snimac kluky ci cidlo kluky.ze si cidlo kluky a vacky dost casto mili riadiaca jednotka pri tomnto motore.je to mozne ze sa pomilila?...
ale myslim si ze keby sa pomilila a nebolo to cidlo vacky ale tej kluky tak by sa vsetko nenapravilo na tu chvilku po vymene nie?..som bezradny
ale myslim si ze keby sa pomilila a nebolo to cidlo vacky ale tej kluky tak by sa vsetko nenapravilo na tu chvilku po vymene nie?..som bezradny
-
najnovsie mi ta kontrolka raz svieti a raz nie.
nastartujem, nesvieti a vytacam a ok a potom nastarujem zas ide a zrazu zase zasvieti a potom zhasne. na striedacku raz tak a raz tak. nechapem to vobec. kontakty na cisdle a na kabli su ciste.precistoval som ich.
a kabel ide popod motor takze sa k nemu neviem dostat.
netusim ani kadial ide aby som ho mohol skontrolovat?
po vymene nebola vymazana chyba v RJ. moze to byt v tom?
mam ich dat vymazat chybu ci nie?
nastartujem, nesvieti a vytacam a ok a potom nastarujem zas ide a zrazu zase zasvieti a potom zhasne. na striedacku raz tak a raz tak. nechapem to vobec. kontakty na cisdle a na kabli su ciste.precistoval som ich.
a kabel ide popod motor takze sa k nemu neviem dostat.
netusim ani kadial ide aby som ho mohol skontrolovat?
po vymene nebola vymazana chyba v RJ. moze to byt v tom?
mam ich dat vymazat chybu ci nie?
-
-
- Clowiecik
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Dec 2009, 21:11
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
mozes mat niekde prehriatu izolaciu od motora, alebo dohryzenu od potkana... treba vizualne skontrolovat, pripadne Ohmicky zmerat konce oproti sebe, pripadne kable medzi sebou.
nemusis zhanat speci kable, stacia obycajne, len si musis potom spravit konektory...
nemusis zhanat speci kable, stacia obycajne, len si musis potom spravit konektory...
OPEL Astra J ST 1,7 CDTi, A17DTJ 2010
OPEL Vectra B Caravan 1,8 16V X18XE1 1999 EX
OPEL Vectra B Caravan 1,8 16V X18XE1 1999 EX