Kadett - ocenim dobre rady
Moderátor: macil
- warp9
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Mar 2006, 21:38
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kadett - ocenim dobre rady
Ahoj, pred casom som kupil Kadett 1.6 D kombicko r.v. 86, vcelku som snim spokojny, jazdim na nom pravidelne aj dlhsie trasi zatial v pohode, bol by som rad keby ste mi poslali vase skusenosti s tymto autom, dobre rady a na co si dat bacha, co sa na nom da prerobit, zlepsit. Diki za kazdy postreh. 
-
reniii
Re: Kadett - ocenim dobre rady
Ja mam 1.3 benzín a neviem ako ty, ale ja mam strašne tvrdy podvozok. V zákrutách sedí perfektne, ale na tých deravých slovenských cestách je to niekedy horor. Hlavne keď idem do BA po panelke za Galantou.
- Manta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ak chces maksi podvozok tak si musis kupit francuza a nie nemca..reniii napísal:Ja mam 1.3 benzín a neviem ako ty, ale ja mam strašne tvrdy podvozok. V zákrutách sedí perfektne, ale na tých deravých slovenských cestách je to niekedy horor. Hlavne keď idem do BA po panelke za Galantou.
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
eyo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Máj 2007, 08:46
- Auto: Insignia
Vymen olej a daj si skontrolovat zhavice..v zime ich budes potrebovat.. Inac je to nenarocne auto..mal som sice benzin, ale kadetty su podobe...potom si daj pozret rozvody a tlmice...pokial su tieto veci ok...tak mas pred sebou veeela km..
Opel Insignia CDTi 130k
ex...Opel Omega MV6 3,0
ex...Opel Astra G 1,4 16V HB
ex...Opel Kadett E 1,6i sedan
ex...Opel Omega MV6 3,0
ex...Opel Astra G 1,4 16V HB
ex...Opel Kadett E 1,6i sedan
-
reniii
mne to vyhovuje, nemám rád keď mi auto na ceste pláva. Chyba nie je v aute ale v tých cestách. Minule som bol v Rakúsku a hneď za hranicami krásna cesta.
-
reniii
-
reniii
-
mirec07771
Ak ti môžem poradiť tak na zimu hlavne dobré žhaviče a silnú batériu aspoň 74Ah, aby ti to aj v mrazoch dobre chytalo. Inak je to celkom v poho auto. Až na dostupnosť niektorých súčiastok, ale veď opel je opel...