problem s motorom

Moderátori: dulo, buci_vectra

jojo1903
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 27 Okt 2007, 16:34
Auto: !! Zmeň si model auta !!

problem s motorom

Príspevok od používateľa jojo1903 »

Caute oplaci...neviete mi poradit ,co by mohlo sposobovat ,ze ked vypnem motor klucikom a on este pretoci motor kratko ale pretoci...bol som dnes na diagnostike a vsetko je v poriadku..robi mi to malo kedy ale ma to zaujima ,kde alebo v com je chyba?
alino
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 12:00

Re: problem s motorom

Príspevok od používateľa alino »

jojo1903 napísal:Caute oplaci...neviete mi poradit ,co by mohlo sposobovat ,ze ked vypnem motor klucikom a on este pretoci motor kratko ale pretoci...bol som dnes na diagnostike a vsetko je v poriadku..robi mi to malo kedy ale ma to zaujima ,kde alebo v com je chyba?
Ak budem brať tvoje informácie, tak to môže byť chyba len v spínacej skrinke - spozdené odpadnutie kontaktu. Pretože akonáhle sa odopne napájanie vstrekovač už nemôže vstreknúť palivo a motor sa zastaví brzdený kompresiou vo válcoch. U karburátorového motoru by mohol nastať stav, že vznikne samozápal, ale tam by palivo šlo ďalej cez karburátor.
Civic
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 05 Jan 2007, 23:30

Príspevok od používateľa Civic »

je to obycajna zotrvacnost rotujucich casti...
normalna vec skoro u kazdeho motoru...
kadet Demon..bivaly..
Honda civic sedan..moje..
Opel corsa B 1.4 16v..manzelka..
jojo1903
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 27 Okt 2007, 16:34

Príspevok od používateľa jojo1903 »

tak to by som bol rad,myslel som ze je to v predzapale ,ale na VEBE 1.8 16 v sa ze vraj nic nesteluje akurat voln.otacky....uz mi to nerobi dlhsie ,ale aj tak diky za odpovede...
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"