vsetko by islo super, zlava 24 % + N1 uprava ako uzitkove, cize DPH dole.. super super cena, konkurencia sa moze schovat. ale prisiel problem.. specifikaciu som si spravil na nemeckom opel.de konfiguratore.. to ze su tam odlisnosti som vedel, tie ma nezaujimali.. ale v nemecku si mozte kupit 120 konovy 1,9 diesel len s 6 stupnovm automatom.. u NAS ziadny AUTOMAT !!!!
len manual !!! odpoved predajcu spytame sa importera.. OK, ved ked ide v DE tak snad sa bude dat priviest ja na sk trosku specificka astra. odpoved - NIE NEDA SA.. bez ziadneho vysvetlenia... iba poznamka.. prevedenie pre iny regionalny trh.. to ze sme v unii nikomu nic nehovori. ked som argumentoval, ze chcem len take iste auto ako uz mam, tak iba pokrcenie plecami... to je odpoved..
to bola aj odpoved aj na to ze v cennikoch je bordel a nevie si vlastne clovek pozret co si kupuje, lebo aby to tam bolo apon lepsie popisane...
tolko k mojmu zazitku.. tak ze konec je taky ze bude manual.. do nemecka pre to auto nepojdem, lebo cena je pred zlavou vyse 1 miliona a uz nebude platit ta zlava 24 % a ani odpis DPH