Cesta do Viedne na letisko....
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Cesta do Viedne na letisko....
Zdravim. Chcel som sa opytat, ze ci je uz vyrieseny dialnicny prechod Blava - Vieden, pripadne, ako sa najrychlejsie dostat na letisko do Viedne. Vdaka.
-
iurai
po dialnicnom prechode jarovce-kittsee (existuje aj cestny prechod) ovsem nejdes cez dedinu Jarovce ale stale po dialnici (na smerovych tabuliach smer Gyor, Jarovce). V Petrzalke nesmies odbocit na prechod Berg (tiez smer Vieden)didi napísal:najlepšie po dialnici cez jarovce ale je to dlhšie alebo cez haiburg ale pojdes cez dedinky
cez spominanny Berg (Hainburg) je to kratsie o 15 km, treba min. 40 minut (v nedelu, v spicke sa dost zdrzis) + cakanie na hranici
po dialnici min 30. minut + cakanie + kupa dialnicnej nalepky
-
iurai
znamku ries, obcas ich kontroluju na takych citlivych zjazdoch, aby si nesiel bosy domov, ide to dost do penaziKomo napísal:Znamku neriesim, aj keby som siel cez stary prechod, tak by som potom vybehol na dialnicu, len mi slo o to, ci uz su nove Jarovce komplet dotiahnute...
este ak sa bude oslavovat vstup do schengenu, tak tam budu alebo vsetci ozrati, alebo tam bude blokada :-)
- franticek6
- Moderátor

- Dátum registrácie: 09 Máj 2007, 19:23
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Liptovské Sliače
- Kontaktovať používateľa:
Ja chodim 2x do tyzdna do prace smer Linz a najrychlejsie som sa dostal cez dial. prechod Jarovce o cca 30 min. rychlejsie ako cez Berg , a znamka ? ked ides vecer tak Ta velmi nekontroluju cez den je to horsie a najhorsie je ked vedla colnika stoji chlapik v takej zvlastnej uniforme tj. ASFINAG dial. kontr. to znamku kupit musis . a od noveho roku cca od februara sa rozputaju kontroly vsade na dialniciach a na vyjazdoch z dialnic koli znamkam (pokuta 70+70eur)
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
nie som na fejsbúku
-
iurai
v tom case asi bude naval - ludia co idu do Viedne pracovat. mozes sa zdrzat na hraniciKomo napísal:Zle som to napisal, tym neriesim som mysel, ze cena znamky nehra rolu, ze chcem ist po dialnici...jednalo sa mi len o to, ako to vyzera a aka bude situacia v piatok okolo pol osmej rano. Ze na co sa mam pripravit.