Pani,
po precitani mnohych informacii o tomto alarme som sa rozhodol nechat si ho namontovat. Kedze som z BA, volal som do firmy Convex, kde mi ale oznamili zaujimavu skutocnost. Vraj tieto alarmy do Oplov vobec nemontuju, nakolko im v Opli povedali, ze mozu poskodit riadiacu skrinku a ze celkovo Magicar neodporucaju montovat.. Z mnohych vasich prispevkov som ale zistil nieco ine.. Ako to teda je? Mate niekto skusenosti s konkretnou kombinaciou Signum + Magicar 100AS? Kde v BA mi to spolahlivo namontuju? Za kolko? A ako dlho to trva?
Dakujem borci.
Signum + Magicar 100As
Moderátor: dulo
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Kolega ma signum 2,2 a dal si namontovat Magicar 9000 , vsetko bez problemov. Neviem ale aky je rozdiel medzi AS100 a 9000
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
Adik
Tento druh alarmu má veľa funkcií ktoré sa niekedy nedajú použiť.Lepšie je pozrieť na http://www.autoalarmy.sk