ja som netvrdil, ze snimac je zly. ja som navrhol oklamat riadiacu jednotku, aby si myslela, ze je nizka teplotadulo napísal:snímač teploty sa vyskúšal druhý, ale stále to isté... ten chlapík tam má ešte jednu Astru G s tým istým problémom... motor 1,6 16V, tak skúša raz tú astru, raz Corsu... vravel, že to ešte skúsi s novým software-om....
Corsa vážne ochorela
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
iurai
-
iurai
-
iurai
lozisko na koleso stoji 12500 Sk. to je diel podliehajuci opotrebeniu.dulo napísal:dnes som informačne volal do Oplu - PK Auto Poprad, celkom prijemný pán sa ma spýtal, či sedím, a ze ked sedím, tak sa mám držať- cena 48 000 sk !!!!! za novú RJ
ta cena za RJ je akceptovatelna.
a ako sa preukazalo, ze je zla ?
-
iurai
- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
jednoducho z riadiacej jednotky nejdu dalej info no šktriacej klapky.. ja to tu samozrejme píšem dosť zjednodušene..
boli skušané aj káble, či nahodou tam nie je chyba, ale vsetko ok... a škrtiaca klapka funguje na jednotku.. aj všetky info idú do RJ ako majú, len dalej nič...
samozrejme ako som už vyššie spomínal, pri určitej teplote...čiže ked je motor studený tak je všetko ok, ale po dosiahnutí určitej teploty vyhodí motor do núdzového režimu...
čiže môj max. laický predpoklad je asi taký, že môžno odisiel nejaký obvod, alebo odbor, alebo konetkor, ktorý reaguje práve na teplotu....
boli skušané aj káble, či nahodou tam nie je chyba, ale vsetko ok... a škrtiaca klapka funguje na jednotku.. aj všetky info idú do RJ ako majú, len dalej nič...
samozrejme ako som už vyššie spomínal, pri určitej teplote...čiže ked je motor studený tak je všetko ok, ale po dosiahnutí určitej teploty vyhodí motor do núdzového režimu...
čiže môj max. laický predpoklad je asi taký, že môžno odisiel nejaký obvod, alebo odbor, alebo konetkor, ktorý reaguje práve na teplotu....
VeBe X18XE Caravan Sport
- dulo
- Moderátor

sewas, no auto je teraz v Spišskom Štvrtku u pána Vargu- fakt šikovný chlapík, a on má známeho práve v snv, no neviem ti povedať meno... v každom prípade zistil, ze na RJ vlastne odišli studené spoje, čize tam popraskali kontakty vplyvom kolisajúcej sa teploty. Takže by to mal dať do kopy... dnes poobede budem múdrejší...Civic napísal:dulo
co vyhodilo na diagnostile.....
dufam za sa niekto neuci opravovat opli na tvojom aute...
a kto ti to robi.ak to neni tajomstvo dufam ze nie Butvin a spol....
poriadne pokontroluj kostry a auto pojde....
a ak nie tak sa ozvi do SNV to neni daleko..
VeBe X18XE Caravan Sport
-
iurai
Ktovie co Ti chcel ten prijemny pan predat :?: :!:dulo napísal:dnes som informačne volal do Oplu - PK Auto Poprad, celkom prijemný pán sa ma spýtal, či sedím, a ze ked sedím, tak sa mám držať- cena 48 000 sk !!!!! za novú RJ
na Corsa-C Z18XE 2 moznosti:
36000 Sk - 62 35 385
20000 Sk - 62 35 400 nahrada za 62 35 385
to su oficialne Opel ceny
- dulo
- Moderátor

servus Juraj, ten chlapík mi vtedy diktoval číslo 62 35 023...... hmmmiurai napísal:Ktovie co Ti chcel ten prijemny pan predat :?: :!:dulo napísal:dnes som informačne volal do Oplu - PK Auto Poprad, celkom prijemný pán sa ma spýtal, či sedím, a ze ked sedím, tak sa mám držať- cena 48 000 sk !!!!! za novú RJ
na Corsa-C Z18XE 2 moznosti:
36000 Sk - 62 35 385
20000 Sk - 62 35 400 nahrada za 62 35 385
to su oficialne Opel ceny
...a pred chvíľou som volal chlapíkovi, čo nové s Corsou, tak že sám nevie, či to spraví, lebo že tam je veeľmi málo miesta....
vidíš, a kde si sa informovla o tú RJ za tých 20 000 ???
VeBe X18XE Caravan Sport
-
iurai
co nevie jeden odbornik opravit, vie druhy. to uz tak byva.dulo napísal:najnovšie správy- RJ sa nedá opraviť..., hlava v smútku....
zopar veci sa vyletuje, zopar naletuje. ked je to male, tak pod mikroskopom :-)
najlepsie to vedia Ti, co robia prototypy mobilnych telefonov a podobnych miniaturnych pocitacov