ecotec x16xel blbne+velka spotreba
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- marwill
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Jún 2007, 11:46
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ecotec x16xel blbne+velka spotreba
Poradte prosim, vyblikal som 1405-poskodeni ventil EGR, ale ako som tu listoval a hladal,a aj pokial ja dobre viem tak ten motor nema EGR! dalej 0335-nespr.signal cidla otac.kluk.hriad.A, 0170-naspravne slozeni smesi chudobna alebo bohata, 0110 cidlo teloty nasavaneho vzduchu.Spotreba 7-8l ci bolo leto abo zima ato sa snazim jazdit usprne!A este pri drzani rovnakej rychlosti 40 alebo 60km/h to zacne trhat ako dive,ci tam je 3ka alebo 4ka! musim but ubrat alebo pridat plyn a prestane to na xvilu. Uz ma to zacalo poriadne stvat! :x Vycistil som krokac klapku. Kontrolka emisii zasvieti pri nastar.studeneho motora po cca5-10min.shasne alebo ked hned znova nastartujem a uz nezasvieti pokial nenastar.zase studeny motor! CO STYM?!? Ale je zaujimave ked svieti ta kontrol.tak to netrha ako som vyssie pisal!
-
alino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 12:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: ecotec x16xel blbne+velka spotreba
Podľa APM X16XEL EGR má, ale ty to musíš vedieť najlepšie. Keď svieti kontrolka tak RJ miesto údaju niektorého čidla dá strednú hodnotu, podľa mňa skontroluj čidlo teploty aj senzor kľuky. Ak tieto blbnú tak zloženie zmesi môže byť akékoľvek.marwill napísal:Poradte prosim, vyblikal som 1405-poskodeni ventil EGR, ale ako som tu listoval a hladal,a aj pokial ja dobre viem tak ten motor nema EGR! dalej 0335-nespr.signal cidla otac.kluk.hriad.A, 0170-naspravne slozeni smesi chudobna alebo bohata, 0110 cidlo teloty nasavaneho vzduchu.Spotreba 7-8l ci bolo leto abo zima ato sa snazim jazdit usprne!A este pri drzani rovnakej rychlosti 40 alebo 60km/h to zacne trhat ako dive,ci tam je 3ka alebo 4ka! musim but ubrat alebo pridat plyn a prestane to na xvilu. Uz ma to zacalo poriadne stvat! :x Vycistil som krokac klapku. Kontrolka emisii zasvieti pri nastar.studeneho motora po cca5-10min.shasne alebo ked hned znova nastartujem a uz nezasvieti pokial nenastar.zase studeny motor! CO STYM?!? Ale je zaujimave ked svieti ta kontrol.tak to netrha ako som vyssie pisal!
-
pindo5
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Na G astre nemusíš zhadovať sanie, ventil je dobre prístupný. Stačí zhodiť plastový kryt motora a hneď v pravo (keď stojíš pred čelom auta) vedľa motora ho uvidíš. Nájdi si na nete ako vizerá a určite ho nájdeš
.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL