odlomena pruzina
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 19:51
- Auto: Astra F
to asi nie diesel je urcite tazsi ako benzin ..na kazdy typ auta idu ine pruziny...seriozne firmy ti presne ponukaju kde co sa smie pouzit.....skor sa treba poradit ked sa ide nieco kupovat....kazda zataz na napravu je ina podla toho presne vyrobca udava hodnoty....ak das slabsie pruziny na diesel tak moze byt nizko bude padat k zemi vlastnosti su ine tuhost tvrdost atd....rishko napísal:nechcem zakladat novu temu, ale mam otazku na pruziny: ked sa pri sportovych pruzinach udava aj motorizacia na ktoru vebe su dane pruziny urcene, je to v pohode, ale pri niektorych sa neudava motorizacia, len typ a model auta.. preto sa chcem opytat ze ci je jedno ked dam sport. pruziny z vebe 1,8 - 2,0i - 2,5 na 2,0dti ... mne sa zda ze to by nem bolo dobre, co vy na to?
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
- ivan HRDINA
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Sep 2007, 21:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
myslis si,ze netreba? a co na to povie odklon kolesa?frenkyto napísal:Nie netreba....jedine ze by si daval extremne nizke pruziny....ivan HRDINA napísal:zdar všetkým...mám otázku: je treba urobiť geometriu po výmene predných pružín a tyčiek stabilizátora???? :?:
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Pri vymene tyciek stabilizatora nieje potrebne robit geometriu ,ale Ivan sa pytal aj ked sa menia pruziny. Pre vymenu pruzin je potrebne demontovat tlmice a pri spetnej montazi sa uz zmeni odklon kolesa od zvislej osi,tym padom by som doporucoval vykonat aj geometriu.frenkyto napísal:rishko napísal:a co stabilizatory, tiez ich treba upravit?[/qstabilizatory som menil dva krat raz v servise vzdy prehnili ..ani raz geometria nebola robena ...vlastne ak by bolo zle tak to vidno na gumach...zodral som dvoje rovnomerne ,,,vymen a mas to.
Mám Opel
- ivan HRDINA
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Sep 2007, 21:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!