nakup novej astry u predajcu

Všetko, čo nebolo možné zaradiť inde.

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

charliecko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Mar 2010, 21:29
Auto: Vectra C

Príspevok od používateľa charliecko »

Ahoj, chcel by som sa spytat, mame zaujem o astru J...Boli sme u predajca v Trnave, ten nam dokazal vybavit zlavu 12,5% co nie je malo ale nie je to ani vela...Moja otazka znie, ako je to u inych predajcov, alebo da sa nejakym stylom vybavit lepsia zlava?
Pozeral som uz predvadzacie vozidla a neviem co este ine, ale tam je problem ten ze my chceme diesel 1,7 110 koni...a predvadzacie vozidla su vacsinou 1,4 benziny. diky za rady a navrhy
Používateľov profilový obrázok
m1lan
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 13:20
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m1lan »

Ja viem len ze ten diesel je o dost drahsi :D
charliecko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

no priblizne o 3000 eur:) ked ratame aj nejaku vybavu
jus
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Feb 2009, 10:50
Auto: Astra J

Príspevok od používateľa jus »

akurat dnes mi prisla z oplu SMS o tej 24hodinovej akcii , skus to cez nu, davaju fakt dobre zlavy, ale ci zrovna na tvoj "sen" to je otazne, j
a som bral auto zo showroomu nepozeral som ani na motor ani na vybavu jednoducho som si sadol a chcel ho :lol: na tachometri malo 300m a dali mi zlavu 21% a este nakoniec majitel prihodil este 1% takze vysledne 22%......a spokojny som do dnes :lol:
2003- 2010 Vectra C X18XE
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
charliecko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

no na tu 24 hodinovku sme sa uz boli opytat a je to ako nam povedal prevadzkar dost odrb...po prve nova astra do akcie nepatri a za druhe tie zlavy su smiesne
napriklad: mal tam insigniu...cena 29000eur cca, napisana zlava 5000 eur, clovek sa potesi, ale je tam taka finticka ze zlava z tej 24 hodinovky je 500 eur, a ostatne je vlastne klasicka zlava, ktoru oni dokazu nejakym stylom vyprodukovat
je to vlastne cele len marketingovy tah, ako nalakat zakaznika do predajne
Miro Kohut
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47

Príspevok od používateľa Miro Kohut »

sice sa nejedna o opel ale za pokus to stoji ....kamarat kupoval novu octaviu v polsku u predajcu a aj po prihlaseni na sk dost usetril oproti cenam na sk
opel omega B x20xev
kimino
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kimino »

v polsku sa oplatia drahsie auta :wink:

mohol by si uz nejaku predvadzacku ... pokial natrafis na dobreho predajcu tak mas auto hned a budes jazdit kym nenajazdis okolo 2000tis km a potom predajca moze auto predat ... aspon v citroene to tak bolo ... citrusa sme brali mal ani nie 800km zlava nejaky vyse 200tis a do 2000km sme mali prevozne znacky a potom sme prisli do citroena on si odfotil noviny s datumom a tachometrom aby mal dokaz a az potom sme mohli prihlasit

dalsia moznost je ak si doktor tak v MT dostal jeden znamy zlavu asi 8% alebo kolko uz si presne nepamatam ale maju tam volaku zlavu vraj :wink:
Peter881
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 09:09
Auto: Astra G
Bydlisko alt: Stupava

Príspevok od používateľa Peter881 »

Moj návrh je, že si nechaj urobiť u predajcu predbežnú cenovú kalkulaciu aj so zlavami a doplnkami ktore ti vie dať do ceny..nechaj si ju vytlačiť a opečiatkovať. S tým papierom chod do inej pobočky oplu či ti vedia dať lepšiu cenu ako v tej prvej pobočke a ak ti daju lepšiu cenu..tak chod este k tretiemu... Predajcovia sa určite budu o teba byť... a da sa cena stiahnúť dosť nízklo!! Mám s tým skusenosti tento mesiac!!! :wink: :lol:
Opel Astra G 3 dv. 1.8 16V, 85kW, X18XE1
O mojej Astričke TU
Obrázok
Rossi
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 02 Nov 2009, 07:21

Príspevok od používateľa Rossi »

Aj ja som kúpil astru v akcii 24 hod. pred necelími dvoma rokmi. Bohužial vtedy bola ešte situácia s predajom áut iná. Ale aj vtedy som mu povedal že mám určitý strop nad ktorý nepôjdem, takže sa pekne krásne doneho ak chcel predať auto musel vmestiť. Aj tak si myslím že majú predajcovia obrovké marže, takže na nich treba poriadne pritlačiť. Vela zdaru ... a nech ti kúpa novej Astričky víde, a my môžeme len závidieť :wink: !
Astra G, 1,6, r.2008
Astra K, ST 1,4T 110kw
dulo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
Auto: Vectra B

Príspevok od používateľa dulo »

...síce OT, ale aj predajca je človek, ktorý musí z niečoho ziť a živiť rodinu. A autá sa nepredávajú každý den ako teplé rožky.

To len tak pomimo, venujme sa téme :wink:
VeBe X18XE Caravan Sport
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
Auto: Astra F

Re: nakup novej astry u predajcu

Príspevok od používateľa frenkyto »

charliecko napísal:Ahoj, chcel by som sa spytat, mame zaujem o astru J...Boli sme u predajca v Trnave, ten nam dokazal vybavit zlavu 12,5% co nie je malo ale nie je to ani vela...Moja otazka znie, ako je to u inych predajcov, alebo da sa nejakym stylom vybavit lepsia zlava?
Pozeral som uz predvadzacie vozidla a neviem co este ine, ale tam je problem ten ze my chceme diesel 1,7 110 koni...a predvadzacie vozidla su vacsinou 1,4 benziny. diky za rady a navrhy
ahoj tak mozno by som ti vedel pomoct mam tam znameho v opli nakolko som bral auto nove mozno by ti dal vecsiu zlavu ako ti ponikaju inde len neviem co vsetko ches mat vo vybave....je to ale presov
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
Rasto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43

Príspevok od používateľa Rasto »

Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
charliecko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

frenkyto napísal:
charliecko napísal:Ahoj, chcel by som sa spytat, mame zaujem o astru J...Boli sme u predajca v Trnave, ten nam dokazal vybavit zlavu 12,5% co nie je malo ale nie je to ani vela...Moja otazka znie, ako je to u inych predajcov, alebo da sa nejakym stylom vybavit lepsia zlava?
ahoj tak mozno by som ti vedel pomoct mam tam znameho v opli nakolko som bral auto nove mozno by ti dal vecsiu zlavu ako ti ponikaju inde len neviem co vsetko ches mat vo vybave....je to ale presov
no tak sme to aj my chceli cez znameho, ale ten tam uz nepracuje a presov je daleko. Najlepsie zapadne slovensko a maximalne Zilina by sa este dala
charliecko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

mne sa dost paci ten napad, aby som poobchadzal predajcov a skusil si vynutit este dalsie zlavy, cez vikend sa tomu povenujem a dam vediet ako som dopadol

a autoolymp.sk som uz pozeral, su tam pekne astry ale nic take co hladam...ide o tu cenu, moj strop je cca okolo 15 000 eur
Peter881
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 09:09
Bydlisko alt: Stupava

Príspevok od používateľa Peter881 »

vela štastia :wink:
Opel Astra G 3 dv. 1.8 16V, 85kW, X18XE1
O mojej Astričke TU
Obrázok
charliecko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

diky, uvidime ako to cele dopadne...viem len jedine ze ked som sa do tej astry posadil, mi tak ucarovala ze vlastne o nicom inom sa ani neuvazuje
clio1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Aug 2009, 12:16
Auto: Zafira A
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa clio1 »

ja som bol v predajni v badíne kde som chcel novú zafiru a s mojou výbavou vyšla cena 28 600 € a to mali akciu 101 rokov opel a chlap mi povedal, že z toho sa nedá zľavniť už nič. Tak som mu povedal nech mi ponuku pošle na email. On mi ju poslal a v emaili bola ešte zlava 4000€ takže žirafka by stála 24000€ a pritom povedal že sa nedá zlacniť iba jedno poradím treba na nich tlačiť nič viac!:)prajem prijemnú kúpu vozídka
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
Auto: Astra F

Príspevok od používateľa frenkyto »

charliecko napísal:
frenkyto napísal:
no tak sme to aj my chceli cez znameho, ale ten tam uz nepracuje a presov je daleko. Najlepsie zapadne slovensko a maximalne Zilina by sa este dala
tak neviem ale ked ti daju zalvu tak to je jedno nie ?prevezies sa.....ale ako cches tak nech to kupis cim najlacnejsie:-)))
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
jus
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Feb 2009, 10:50

Príspevok od používateľa jus »

tak v ziline 1,7 110 k ,5 dverova vo vybave enjoj by vysla na stare koruny nejakych 520 000sk ,
2003- 2010 Vectra C X18XE
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
Napísať odpoveď

Návrat na "OPEL VŠEOBECNE"