motor Z19DTH po chvili skape
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 18:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
motor Z19DTH po chvili skape
caute majstri
mam problem s mojou VeCe 1.9cdti,vcera mi skapala a uz nejde nastartovat,chyti tak na cca 10sek. 700-800 ot./min a potom zasa zdochne,vycistil som sitko na podavacom cerpadle v nadrzi,vicistil som EGR ventil, vyrive kklapky funguju ked ich posuniem do druhej polohy nasledne zapnem klucik zapalovania vratia sa spat takze asi su ok,chcem sa spitat moze to byt chybna lambda sonda ked mi svieti kontrolka systemu riadenia emisii( motor vpravo dole na pristrojovke),moze byt zavzdusneny palivovy system?ak ano ako ho odvzdusnim? moze to byt cerpadlo ked motor chyti ?
mam problem s mojou VeCe 1.9cdti,vcera mi skapala a uz nejde nastartovat,chyti tak na cca 10sek. 700-800 ot./min a potom zasa zdochne,vycistil som sitko na podavacom cerpadle v nadrzi,vicistil som EGR ventil, vyrive kklapky funguju ked ich posuniem do druhej polohy nasledne zapnem klucik zapalovania vratia sa spat takze asi su ok,chcem sa spitat moze to byt chybna lambda sonda ked mi svieti kontrolka systemu riadenia emisii( motor vpravo dole na pristrojovke),moze byt zavzdusneny palivovy system?ak ano ako ho odvzdusnim? moze to byt cerpadlo ked motor chyti ?
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
a ako sa ma dvojhmotnostny zotvacnik?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
presne tak bud mas upchaty DPF alebo este moze byt problem s AGR ventilomondrik.28 napísal:mozno mas upchaty dpf ked ho mas, ja som mal obdobny problem, rozpoj vyfuk pred nim a uvidis ci motor vytočiš na vyššie otačky
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***