vymena elekrickych zrcatek poradimi nekdo
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
paja23
vymena elekrickych zrcatek poradimi nekdo
ahoj koupil jsem si elektricke zrcatka z blikrem a chci je vymenit za ty el. originalni ale nejak to nemuzu zapojit abi mi na tech novych zrcatkach fungovali vsechny 4 polohy , ma stim nekdom zkusenosti ?
-
iurai
Re: vymena elekrickych zrcatek poradimi nekdo
a mas k tomu schemu a navod ? je to urcene pre tvoj Opel ?paja23 napísal:ahoj koupil jsem si elektricke zrcatka z blikrem a chci je vymenit za ty el. originalni ale nejak to nemuzu zapojit abi mi na tech novych zrcatkach fungovali vsechny 4 polohy , ma stim nekdom zkusenosti ?
-
paja23
to jsou univerzalni zrcatka.schema zapojeni tam neni, jen papir na ktere je schema co jakej drat je, no ale proste to nemuzu zapojit aby sly vsechny 4 polohy jdou jen 2iurai napísal:a mas k tomu schemu a navod ? je to urcene pre tvoj Opel ?paja23 napísal:ahoj koupil jsem si elektricke zrcatka z blikrem a chci je vymenit za ty el. originalni ale nejak to nemuzu zapojit abi mi na tech novych zrcatkach fungovali vsechny 4 polohy , ma stim nekdom zkusenosti ?
-
iurai
opel vectra b ma v zrkadle 2 motory. su tam 3 privody - 1 je spolocny pre oba motory.paja23 napísal:to jsou univerzalni zrcatka.schema zapojeni tam neni, jen papir na ktere je schema co jakej drat je, no ale proste to nemuzu zapojit aby sly vsechny 4 polohy jdou jen 2iurai napísal:a mas k tomu schemu a navod ? je to urcene pre tvoj Opel ?paja23 napísal:ahoj koupil jsem si elektricke zrcatka z blikrem a chci je vymenit za ty el. originalni ale nejak to nemuzu zapojit abi mi na tech novych zrcatkach fungovali vsechny 4 polohy , ma stim nekdom zkusenosti ?
poznam este system, ze v zrkadle je jeden motor a jedna prepinaci elektromagnet. triez 3 privody
tie systemy su dost nezlucitelne
-
paja23
u vectry b jsou 3 rikas jo, no me elektrikar rikal ze bych musel sehnat ovladani ze 3 privody, vectra b je ktera ta strasi nebo?iurai napísal:opel vectra b ma v zrkadle 2 motory. su tam 3 privody - 1 je spolocny pre oba motory.paja23 napísal:to jsou univerzalni zrcatka.schema zapojeni tam neni, jen papir na ktere je schema co jakej drat je, no ale proste to nemuzu zapojit aby sly vsechny 4 polohy jdou jen 2iurai napísal: a mas k tomu schemu a navod ? je to urcene pre tvoj Opel ?
poznam este system, ze v zrkadle je jeden motor a jedna prepinaci elektromagnet. triez 3 privody
tie systemy su dost nezlucitelne
-
iurai
nerozumiem.paja23 napísal:u vectry b jsou 3 rikas jo, no me elektrikar rikal ze bych musel sehnat ovladani ze 3 privody, vectra b je ktera ta strasi nebo?
napis ake auto mas a daj sem foto toho tvoho papiera, alebo opis popis privodov