Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Tak cafte, 20.02. som zase v NR, dame avizovane streko??? Cas o 19:00 ???
20.02. Ministretko Nitra, OMV na dialnicnom obchvate, cas 19:00
Kedze od tial pojdeme na Zobor do Buganky, predpokladam, ze to bude lepsie miesto ako OMV pri McDonalde... Inak chodilo mi po rozume aj to parkovisko hned pri velkom kruhaci, ale potom by sme sa museli otacat cez ten maly kruhac do protismeru a potom na Zobor...
zatial prihlaseni: Tuning-Hifi, Red Baron, Yankozh
Naposledy upravil/-a tuning-hifi v 19 Feb 2010, 21:36, upravené celkom 5 krát.
Drobcek2 - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual Srsen - Opel Corsa A 1,2 Krumplik - Opel Corsa B 1,2 Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
Drobcek2 - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual Srsen - Opel Corsa A 1,2 Krumplik - Opel Corsa B 1,2 Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
Riso, vyzera to somnou zle....Dneska taham dalsiu 12 v robote.....tretiu za sebou...a do roboty idem aj zajta a v nedelu...uz teraz nevladzem ani sedet.....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
hmm.. tak tomu verim.. .to poznam... no co uz narobime???
prve stretko, co mame tak slabucku usast.. no co uz..
No ja som dočasne mimo provoz nakoľko dnes som bol odniesť astru do Žiaru nad Hronom na transplantáciu motora taže najskôr tak o 2-3 týžeňe bude opäť doma a potom sa prídem pochváliť...
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
taky69 napísal:No ja som dočasne mimo provoz nakoľko dnes som bol odniesť astru do Žiaru nad Hronom na transplantáciu motora taže najskôr tak o 2-3 týžeňe bude opäť doma a potom sa prídem pochváliť...
tak pridi aj bez auta..
no je sobota doobeda a ja pomaly ale isto zdrham do NR.. tak sa tezte...
este nieco- ak by aj niekto chcel ist a nema ako tak sa mozme dohodnut zastavim sa .piste sem do 18:00 vtedy odchadzam alebo 0910 929 740 trasa ZC-ZM-NR
CHlapi, mozno pridem...Pokusim sa, ale nic vam neslubujem....Michal, ten motor co ti idu menit, si mal dat vedet, jeden peknejsi vikend a mal by si to hotove..
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
No dnes sme sa stretli len vo vemi malom pocte, s mojou zabou alias Kennym , Red Baronom a Yankozhm sle boli len styria... Zlial z Buganky nas odporucili do ineho podniku. lebo tam mali nejaku ak ciu tak sme skoncili v Pizzerii... pokecali sme. bola super komorna nalada, proste fantazia.. mozete 2x lutovat... prvy krat za to ze ste neboli na takej super kavicke, a druhy za ten darcek co Yankozh doniesol (plechovka Budveiseru)... a kedze ste nedosli a niekto to musi vypit, tak Red baron si odniesol 2 myslim ( :?: ) a my so zabou 4... (Dakujeme Yankozh) Takze ti co neboli mozete lutovat.. A tak hadam na dalsom stretku to bude lepsie.. Zial tento krat vam neviem dat termin kedy pojdem zase do NR.. Ale ked pojdem tak dam urcite vediet..
rishko napísal:ja sa uz tak chystam na neaky ten mini zraz... ale nikoho medzi vami nepoznam snad sa niekedy odhodlam a nebudem sa hambit hahaaaaa
a co si neprisiel teraz alebo minule???