cierna guma na predne svetla vectraB

Moderátori: dulo, buci_vectra

joco666

cierna guma na predne svetla vectraB

Príspevok od používateľa joco666 »

chalosi kde sa da zohnat taka cierna guma co sa lepi na predne svetle ako myslymto lemovanie diikk
iurai

Re: cierna guma na predne svetla vectraB

Príspevok od používateľa iurai »

joco666 napísal:chalosi kde sa da zohnat taka cierna guma co sa lepi na predne svetle ako myslymto lemovanie diikk
v kazdom lepsiom auto-obchode ? ja len tak hadam
:P
joco666

iuri ked nevies na co myslim tak radsej odpoved nedavaj myslel som original na svetlo tesniacu gumu na okraj svetla....v beznych obchodoch to neni..:)
iurai

joco666 napísal:iuri ked nevies na co myslim tak radsej odpoved nedavaj myslel som original na svetlo tesniacu gumu na okraj svetla....v beznych obchodoch to neni..:)
ako mam vediet, na co myslis ???

pisal si, ze sa to lepi. na svetla sa lepia mracitka, to je bezny tuningovy artikel.

na mojich svetlach (99 valeo) je tesnenie dookola a nie je lepene, ale takymi plastovymi kolikmi tam drzi

to tesnenie nie je samostatny diel u Opla, jedine ako nejaky opravny, ale to celkom nedava zmysel. Chod sa opytat do Opla.

Alebo do obchodu, kde maju katalog Carello alebo Valeo, neviem, co mas
joco666

iurai--hej lepi mne to dost naprd vyzra lebo mam fugu z dola medzi svetlom a naraznikom...a ja mam model 97 je to starsi model a viem ze sa to lepi lebo povodna guma je tam nalepena a nevidim naznaky plastovych kolikov su tam neni...
joco666

a dalsia vec iurai ze ja mam helly a aky mas typ svetiel obycka??
Používateľov profilový obrázok
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 09:43
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brhy »

joco666 napísal:a dalsia vec iurai ze ja mam helly a aky mas typ svetiel obycka??
joco zato ze mas hella to nic neznamena valleo a hella je v podstate to iste len ina znacka a tie lepiace gumy nekupis zvlast len s novymi svetlami ale si vyrez s dajakej gumy
Volvo C70 2.3T5 240hp :D zatial ....
joco666

no je to tazke zohnat az nemozne jedine priamo do firmy brnknut a dat poslat ale to by bolo asi drahe..asi nieco vymyslim stej gumy...dik brhy
iurai

joco666 napísal:no je to tazke zohnat az nemozne jedine priamo do firmy brnknut a dat poslat ale to by bolo asi drahe..asi nieco vymyslim stej gumy...dik brhy
nasiel som tu gumu ako samostatny Opel diel, cena cca 500 Sk
joco666

HEEEEEEJJJJ a kde????daj info prosimmm nech uz nemam spatne auto
iurai

joco666 napísal:HEEEEEEJJJJ a kde????daj info prosimmm nech uz nemam spatne auto
Mas tieto svetla ako na foto ?
Obrázok
zhanas tu malicku gumicku pod a nad ?

na tieto svetla to asi samostatne nie je

---

Z katalogu (Opel):

asi na cire reflektory ???
9120389 (12 16 910) pravy
9120388 (12 16 909) lavy

na cire reflektory
9120177 (12 16 907) pravy
9120178 (12 16 908) lavy
joco666

hej tie svetla a ja potrebujem na svetlomet gumicku lebo smerovka ma vlastnu zvlast
joco666

NIKTO NEVIE TAK ZOHNAT TIE LEMOVACIE GUMY NA SVETLA?????
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"