Najvykonnejsi opel???
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
marian
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Sep 2007, 16:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Najvykonnejsi opel???
Kto z vas ma najvykonnejsi opel
1) max. vykon [HP] vs. kubatura
2) max. vykon [HP] vs. pohotovostna hmostnost [kg]
:?: :?: :?:
1) max. vykon [HP] vs. kubatura
2) max. vykon [HP] vs. pohotovostna hmostnost [kg]
:?: :?: :?:
-
qwerty
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Dec 2006, 14:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: Najvykonnejsi opel???
niekde som cital teoriu, ze vykon motora je nepriamo umerny IQ majitela. do rovnakej kategorie prieskumov bolo zaradene aj porovnavanie dlzky penisov...marian napísal:Kto z vas ma najvykonnejsi opel
- kadettc
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Feb 2007, 16:11
- Auto: Vectra C
Tak potom...qwerty napísal:niekde som cital teoriu, ze vykon motora je nepriamo umerny IQ majitela. do rovnakej kategorie prieskumov bolo zaradene aj porovnavanie dlzky penisov...marian napísal:Kto z vas ma najvykonnejsi opel
Astra F
75ps---1.6l
75ps ---1030kg
Astra F C20LET EDS ph.3(310ps)
Vivaro 1.9cdti VeCe Car Z19DTH Kadett C limo i200 Kadett C city 2,0
Vivaro 1.9cdti VeCe Car Z19DTH Kadett C limo i200 Kadett C city 2,0
-
fucker
-
fucker
ja som vzdy chcel vykonny motor tak min. 200 koni. ake mam potom IQ :?:qwerty napísal:niekde som cital teoriu, ze vykon motora je nepriamo umerny IQ majitela. do rovnakej kategorie prieskumov bolo zaradene aj porovnavanie dlzky penisov...marian napísal:Kto z vas ma najvykonnejsi opel
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Tak to si práve nemôžeš. Ja mám tiež totálnu sériu a jediné, čo tam mám naviac, sú poťahy a plastová vanička v kufri. Vážené to bolo pri dvoch rôznych testoch tlmičov, na rôznych stoliciach. Rozdiel bol 1kg. Nádrž nebola plná.dulo napísal:no ja si zase som istý váhou svojho vozu, kedže je to originál GSi a nič som tan mavyše nedával, dokonca mám o 2 airbagy menej, volant Victor, akurát zadné repro mohlo nekaý ten kg pridať. A uz tom mám dokonca aj na orginál diskoch- 15"
- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
hmm, tak ty asi ozaj stálo dat to niekde odvažiť.....macil napísal:Tak to si práve nemôžeš. Ja mám tiež totálnu sériu a jediné, čo tam mám naviac, sú poťahy a plastová vanička v kufri. Vážené to bolo pri dvoch rôznych testoch tlmičov, na rôznych stoliciach. Rozdiel bol 1kg. Nádrž nebola plná.dulo napísal:no ja si zase som istý váhou svojho vozu, kedže je to originál GSi a nič som tan mavyše nedával, dokonca mám o 2 airbagy menej, volant Victor, akurát zadné repro mohlo nekaý ten kg pridať. A uz tom mám dokonca aj na orginál diskoch- 15"
VeBe X18XE Caravan Sport
-
taki22