volna radiaca paka

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Buici
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Jan 2010, 15:04
Auto: !! Zmeň si model auta !!

volna radiaca paka

Príspevok od používateľa Buici »

Cawko machri!
Mam volnu radiacu paku to jest ak je zaradena rychlost (to je jedno aka) tak paka sa tak hybe. co som si vsimol v inych autach je pevna nekolise sa. ked som dal dole manzetu tak lietala v tom klbe
obrazok je z astry G ale aj u mna to tak vyzera hlavne aby ste vdeli o aky klb ide
Obrázok
a zle sa mi zaraduje stupen jeden musim dat do dvojky a tak do jednotky.... moze to byt tym alebo treba mi zoradit tiahla riadenia ci ako to je... :huh:
Opel Astra f 1.4 16v
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

v tom klbe sa to hybe mnohym vplyvom opotrebovania. ja som tade prevliekol niekolko plastovych stahovacich pasok a je to lepsie.

s problemom radenia to asi nema nic spolocne
Buici
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Jan 2010, 15:04

Príspevok od používateľa Buici »

takze pouzil som viazacu pasku to chvenie paky som ciastocne odstranil (kedze je to opotrebovanim tak treba nove )....
kedze sa ten klb hybal v takom oku tak pasku som posunulna lavu stranu a pri zaradovani do jednotky paka je len par mm viac napravo (o hrubku tej viazacejpasky) a uz mi ide zaradit 1. vtedy lacila paka na lavu stranu preto to islo s problemamy.....
Opel Astra f 1.4 16v
Používateľov profilový obrázok
Kesi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
Auto: Astra H
Bydlisko alt: Land of Confusion

Príspevok od používateľa Kesi »

Kolega Na VEBE to vyriešil natiahnutím kúska duše z bicykla na kĺb a bolo to bez problémov. Ja na Fku som kúpil nové tesnenie ale aj tak trochu drnčí :!:
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
tyseon222
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 26 Máj 2010, 12:36

Príspevok od používateľa tyseon222 »

zdravim, ja som to riesil velmi zaujimavym sposobom, pre tych, ktori nemaju gumicku, ta gula na spodu ma drazky, do korych som vtlacil kamienky a to sa pekne roztiahne, ako kamienky bolo prve co ma napadlo, mozte pouzit cokolvek, co sa do tych drazok zmesti a roztiahne ich... Dufam, ze to niekomu pomoze, mne to odstranilo volu uplne, ako nova:)je potrebne vyplnit z oboch stran v kazdej drazke, ide to lahko, staci nieco tvrde, nieco co sa neopotrebuje tak lahko, najlepsie nieco ako kamienok, ale tvrdsie, mozno nejake zelezne ulomky..
Brembo.SV
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa Brembo.SV »

ja som to riesil tak,ze na tej guli su plosky,viz obrazok vyssie,tie som skrutkovacom podvihol a podlozil kusom stahovacej pasky z kazdej strany. Vytrcajuci kus pasky odtrihol,namazal klb a namontoval spat. Teraz je vola cca 2 mm
Používateľov profilový obrázok
iginosk
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 16 Apr 2008, 16:32

Príspevok od používateľa iginosk »

Ja mam tento typ radiacej paky a neskutočne dobre mi pomohla vymena puzdra. Povodne uz vlastne ani nebolo. Ostala z neho asi len tretina. Tu http://www.zafiraklub.pl/forum/printvie ... 22ab6a3149 je popisany postup a dole aj kontakt na predajcu - Lecho. Puzdro mam kupene od neho a funguje na jednotku.

Obrázok
Zafira A 2.0 DTI (Y20DTH) 16V 74 kw r.v. 2002
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - MOTOR/PREVODOVKA"