Astra H & servo
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
wlassto
Astra H & servo
zdravím, pri naštartovaní niekedy nefičí servo :roll: (je to astra H r.v.2007), vypnem motor, naštartujem a je šecko v pohode, čo to môže byť, stalo sa to zatial len dva krat, na palubnej doske nesvieti žiadna kontrolka a auto ide bezxybne až na ten štart z času na čas.... nexce sa mi moc letieť do oplu,ale ked to môže byť niečo vážne, tak letím 
-
wlassto
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Sak mas sily dost
sa budes trosku setrit na treningu dozenies v aute 
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
wlassto
-
Grave Digger
- chausj
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Re: Astra H & servo
ty si kupil astricku?wlassto napísal:zdravím, pri naštartovaní niekedy nefičí servo :roll: (je to astra H r.v.2007), vypnem motor, naštartujem a je šecko v pohode, čo to môže byť, stalo sa to zatial len dva krat, na palubnej doske nesvieti žiadna kontrolka a auto ide bezxybne až na ten štart z času na čas.... nexce sa mi moc letieť do oplu,ale ked to môže byť niečo vážne, tak letím
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
-
wlassto
-
wlassto
Re: Astra H & servo
jj s otcom na polychausj napísal:ty si kupil astricku?wlassto napísal:zdravím, pri naštartovaní niekedy nefičí servo :roll: (je to astra H r.v.2007), vypnem motor, naštartujem a je šecko v pohode, čo to môže byť, stalo sa to zatial len dva krat, na palubnej doske nesvieti žiadna kontrolka a auto ide bezxybne až na ten štart z času na čas.... nexce sa mi moc letieť do oplu,ale ked to môže byť niečo vážne, tak letím

- chausj
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
ty kokso, aky clovek :evil: ani sa nepochavli :!:
no asi tam mas ten elektrohydraulicky posilnovac, a s tymi, ako hovoeil Rado, su dost casto problemy, a ze mame byt sciastny pokial mame normalny hydraulicky
no asi tam mas ten elektrohydraulicky posilnovac, a s tymi, ako hovoeil Rado, su dost casto problemy, a ze mame byt sciastny pokial mame normalny hydraulicky
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
-
wlassto
-
eci11
-