diodovy mostik
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
djmikky
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Apr 2009, 15:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
diodovy mostik
caute,
zhruba pred pol rokom som menil na altiku uhliky, loziska, regulator a diodovy mostik pretoze mi odisiel alternator. auto islo uplne bez problemov a v poriadku zhruba nejakych 5000 KM. vcera mi odisiel alternator znovu a chybou bola jedna vypalena dioda na diodovom mostiku. neviete co moze byt chybou?? preco mi ta dioda odisla?
opel astra H, 1.7 CDTI, Z17DTL
zhruba pred pol rokom som menil na altiku uhliky, loziska, regulator a diodovy mostik pretoze mi odisiel alternator. auto islo uplne bez problemov a v poriadku zhruba nejakych 5000 KM. vcera mi odisiel alternator znovu a chybou bola jedna vypalena dioda na diodovom mostiku. neviete co moze byt chybou?? preco mi ta dioda odisla?
opel astra H, 1.7 CDTI, Z17DTL
Opel astra H- 1.7 CDTI, 59 KW
-
LAIK
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Aug 2008, 16:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Viete mi niekto skuseni poradit kde je asi chyba.
Zvysili sa mi zakladne otacky asi na 1100 a potom sa mi aj vybila bateria. Dobil som ju a znovu sa mi casom zvisili otacky. To uz som vedel, ze je znova vybita bateria. Este raz som ju teda dobil, ale znovu sa to vsetko zopakovalo. Bola stara tak som kupil novu.
Kontrolka dobijania stale fungovala tak ako ma. Po nastartovani zhasla a potom uz nesvietila. A s novou baterkou to dopadlo tak isto. Pozical som si voltmeter a zistil, ze po nastartovani na zakladne otacky mam prud na baterie asi 12,5V a po zvisovani otacok mi stupa aj prud.
Je chyba v alternatori alebo moze byt aj inde?
Zvysili sa mi zakladne otacky asi na 1100 a potom sa mi aj vybila bateria. Dobil som ju a znovu sa mi casom zvisili otacky. To uz som vedel, ze je znova vybita bateria. Este raz som ju teda dobil, ale znovu sa to vsetko zopakovalo. Bola stara tak som kupil novu.
Kontrolka dobijania stale fungovala tak ako ma. Po nastartovani zhasla a potom uz nesvietila. A s novou baterkou to dopadlo tak isto. Pozical som si voltmeter a zistil, ze po nastartovani na zakladne otacky mam prud na baterie asi 12,5V a po zvisovani otacok mi stupa aj prud.
Je chyba v alternatori alebo moze byt aj inde?
ASTRA CARAVAN 1.7 DTI r.v:2000
- standape
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Feb 2008, 21:58
- Auto: Corsa D
- Bydlisko alt: Veľký Biel
- Kontaktovať používateľa:
daju ale bude to drahsie ako repas alternatora...najlepsie to dat niekde zrepasovat kde na to maju vsetko co treba(po repase ho aj zmeraju ci je vsetko O.K.,vymenia loziska,proste vyzera ako novy) a len ho nahodis...v domacich podmienkach je to onicom robit a potom to tak aj dopadne a v lepsom pripade nic v aute nezhory
-
iurai
-
iurai
-
iurai