lambda sonda
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Pali.Rider
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Aug 2009, 20:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
lambda sonda
Zdravym vsetkych chcel by som sa opytat na com zavysi pri vybere lambda sondy.Mam zafiru ale motor ten isty ako na astre g 1.8 16v 85KW na jednom prispevku http://www.forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=7988 jeden clen pise ze si kupil univerzalnu ale uz nedopysal ci funguje ako ma.nechce sa my vysolit 150 ecok za lambdu len kvoli tomu ze je to origos od oplu.diky za rady.
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
hlavne aby mala rovnaky pocet vodicov ako je pre dany tvoj typ motora nutny.
origo lambda ma aj koncovku, ktoru nemusis prisposobovat, bude pasovat na tu co mas v aute.
uni lambda, dava rovnake hodnoty (priblizne) ako orig, len nema koncovku usposobenu na dany tvoj typ motora...cize budes musiet to tam prisposobovat ... treba si pozistovat viacere ceny za orig, ja som napriklad kupoval moju do corsi orig, v opli stala cez 180 euro, cez elitecat stala okolo 105, autopela tusim 90daco, ale v autotechne som ju nakoniec zohnal za 47 euro, je to orig ako ma byt, bosch, s koncovkkou...a funguje.
origo lambda ma aj koncovku, ktoru nemusis prisposobovat, bude pasovat na tu co mas v aute.
uni lambda, dava rovnake hodnoty (priblizne) ako orig, len nema koncovku usposobenu na dany tvoj typ motora...cize budes musiet to tam prisposobovat ... treba si pozistovat viacere ceny za orig, ja som napriklad kupoval moju do corsi orig, v opli stala cez 180 euro, cez elitecat stala okolo 105, autopela tusim 90daco, ale v autotechne som ju nakoniec zohnal za 47 euro, je to orig ako ma byt, bosch, s koncovkkou...a funguje.
-
Pali.Rider
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Aug 2009, 20:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Prosim ta a v akej autotechne si to kupoval?je to super cena a ta bosh ale nemala koncovku opel ze?Ale to neva na koncovku kaslem to si uz prehodim zo starej lambdybukelo napísal:hlavne aby mala rovnaky pocet vodicov ako je pre dany tvoj typ motora nutny.
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
www.autotechna.sk
objednaval som si to majlom cez: bb02@autotechna.sk (to je ta druha predajna autotechny v Banskej Bystrici-za riaditelstvom Slov. pošty a.s.)
- je to ta ista orig lambda ako v elite, pod tym istym cislom, alebo GM lamda, ktoru robi bosch ... a bola samozrejme s koncovkou pre opel.
Pre info som sa ale spytal, na taktiez origo lambdu pre X14XE, kedze chcel langdon vediet co by to stalo tam, tak cena tam na tu uz bola 128€...co je zase uz moc.
objednaval som si to majlom cez: bb02@autotechna.sk (to je ta druha predajna autotechny v Banskej Bystrici-za riaditelstvom Slov. pošty a.s.)
- je to ta ista orig lambda ako v elite, pod tym istym cislom, alebo GM lamda, ktoru robi bosch ... a bola samozrejme s koncovkou pre opel.
Pre info som sa ale spytal, na taktiez origo lambdu pre X14XE, kedze chcel langdon vediet co by to stalo tam, tak cena tam na tu uz bola 128€...co je zase uz moc.