Ochrana dojazdov okien - NASTAVENIE
Moderátori: dulo, buci_vectra
- mathis
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2007, 20:31
- Auto: Vectra B
- Kontaktovať používateľa:
Ochrana dojazdov okien - NASTAVENIE
Caute , mam problem s dojazdom okien, hladal som po fore ale konkretny pripad som nenasiel tak skusim to popisat tuna.
Takze mal som dorobene dojazdy okien po zamknuti , vsetko islo super v pohode ako malo. Tejto zimy mi vdaka mrazu vyskocilo spolujazdcove okno s vodiacich kolajniciek. Podarilo sa ho zalozit bez odvrtavania vodiaceho zariadenia. Vsetko ide ako ma, len nastal jeden zadrhel a sice po dotiahnuti okna impulzmi je vsetko OK a okno uzavrie, avsak po automtickom dotiahnuti ho v krajnej polohe vrati dole /je to koli ochrane pricviknutia/ , ziadna prekazka tam vsak nieje a okno ide hore dole lahsie ako predtym ani ho nekrizuje, tesnenia su na svojom mieste. Pri zakladani bola akurat uvolnena jedna sruba , ktora centruje lavuy zdvihak, bola vsak docentrovana aj dokonca na povodnom mieste. Vo dverach som mal vypadnutu vodiacu listu okna, ale bola zalozena na svoje miesto a vodi dobre bez odporu.
Teda da sa nejak nastavit doraz resp. vypnut ochrana aj ked to by som nerad... samozrejme programovanie dojazdu tlacitkom mi nefunguje kedze podrzanie v krajnej hornej polohe mi okno spusti...
neviem ci som to popisal jasne...
Takze mal som dorobene dojazdy okien po zamknuti , vsetko islo super v pohode ako malo. Tejto zimy mi vdaka mrazu vyskocilo spolujazdcove okno s vodiacich kolajniciek. Podarilo sa ho zalozit bez odvrtavania vodiaceho zariadenia. Vsetko ide ako ma, len nastal jeden zadrhel a sice po dotiahnuti okna impulzmi je vsetko OK a okno uzavrie, avsak po automtickom dotiahnuti ho v krajnej polohe vrati dole /je to koli ochrane pricviknutia/ , ziadna prekazka tam vsak nieje a okno ide hore dole lahsie ako predtym ani ho nekrizuje, tesnenia su na svojom mieste. Pri zakladani bola akurat uvolnena jedna sruba , ktora centruje lavuy zdvihak, bola vsak docentrovana aj dokonca na povodnom mieste. Vo dverach som mal vypadnutu vodiacu listu okna, ale bola zalozena na svoje miesto a vodi dobre bez odporu.
Teda da sa nejak nastavit doraz resp. vypnut ochrana aj ked to by som nerad... samozrejme programovanie dojazdu tlacitkom mi nefunguje kedze podrzanie v krajnej hornej polohe mi okno spusti...
neviem ci som to popisal jasne...
Opel Vectra Caravan 1,6 16V --X16XEL-- r.v.1998 -- 74kW--
- katan01
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Apr 2008, 17:09
Re: Ochrana dojazdov okien - NASTAVENIE
mozno je to somarina .. no vzdy po vypojeni baterky sa vypne dojazd. .. aspon u mna. skus 
..keď som bol malý bol som namyslený, ale teraz už nemám chybu..
VeBe 1.6i X16SZR ´96 55kW/75HP :pirate:
Mazda 626 GE 2.5i V6 24V GT KL 123kW/168HP EX
VeBe 2.0i 16V X20XEV ´98 100kW/136HP EX
VeBe 1.6i X16SZR ´96 55kW/75HP :pirate:
Mazda 626 GE 2.5i V6 24V GT KL 123kW/168HP EX
VeBe 2.0i 16V X20XEV ´98 100kW/136HP EX
- mathis
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2007, 20:31
ako som pisal, okno bolo uplne vypadnute, uz je znova zalozene v kolajnickach + aj vo vodiacej bocnej liste. Ta bola predtym vypadnuta na dne dveri a okno mi sem tam krizovalo a islo tazko, teraz vsak ide hladko a nekrizuje a co sa tyka tej polohy, je to az na maxime, to znamena akoby motorcek nezastavoval na konci a ked dojde po okraj tak z bezpecnostnych dovodov ho povoli dole. Robi to to iste ako ked pri vytahovani okna v polovici strcis ruku do auta a ked sklo narazi na ruku tak stiahne dole aby nepricviklo. A teda myslim ze si da a ak ano tak ako nastavit krajna horna hranica pri vytahovani aby vyplo motorcek a uz netlacilo....
Opel Vectra Caravan 1,6 16V --X16XEL-- r.v.1998 -- 74kW--
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Re: Ochrana dojazdov okien - NASTAVENIE
Aj u mna to tak funguje, po odpojeni baterky okna same hore nejdu, len po opatovnom "naprogramovani".katan01 napísal:mozno je to somarina .. no vzdy po vypojeni baterky sa vypne dojazd. .. aspon u mna. skus
Naposledy upravil/-a Spohrelt v 09 Jan 2010, 18:56, upravené celkom 1 krát.
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
tesime sa 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže