Poraďte mi, mám prvý krát opel
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
iurai
-
iurai
-
lapin22
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Dec 2009, 16:34
- Auto: Vectra B
Rozmontoval som prístrojovku ale nič podozrivé som nenašiel. Všetky tiahla sú tam kde majú byť a fungujú. Mám skôr podozrenie na ten celý blok z umelej hmoty odkial to smeruje k všetkým fukárom. Ale ten blok sa asi nedá rozobrať a musela by ísť von asi komplet celá palubovka. A do toho sa radšej nechytám ...
Vytiahol som čidlo na teplotu vody v motore a spravil som skúšku. Ponoril som ho do horúcej vody a ručička na palubovke sa ani nehla. Takže bude asi OFF.
Keď ho vymením a byde to stále také iste až potom budem meniť termostat.
Dobre uvažujem ? ? ? Hm ?
Vytiahol som čidlo na teplotu vody v motore a spravil som skúšku. Ponoril som ho do horúcej vody a ručička na palubovke sa ani nehla. Takže bude asi OFF.
Keď ho vymením a byde to stále také iste až potom budem meniť termostat.
Dobre uvažujem ? ? ? Hm ?
- kiko24252
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Apr 2009, 12:14
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
to ze zo stredovych fukarov ti nejde teply vzduch si nelam hlavu rozoberanim palubovky. nevyznam sa nejako super do aut, ale tiez som mal s tym problem a uz mi to funguje. na ovladani kde si prepinas kadial ti ma ist vzduch (okna,nohy,spredu...). mne fukal studeny luft ked som mal nastavene na okna. ked som ale dal fukat z predu (smer na telo)...tak isiel teply vzduch. a duplom ked som dal vnutorny okruh,ale ja mam viac z vonku. 
- Barry
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Jan 2008, 20:42
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Ani na Kadette nejde zo strednych vyduchov teply vzduch, ale len studeny. Myslim ze Astra F ma ku Kadettu este celkom blizko a je to pozostatok prave z neho. Je to tak zamerne. Ked chces len kurit, tak kuris bocnymi vyduchmi a ked chces chladnejsi vzduch na hlavu tak si podla potreby otvoris tie stredne.
Niekde som cital ze vodic by si mal zachovat chladnu hlavu pocas vedenia vozidla
Tak to je asi preto 
Niekde som cital ze vodic by si mal zachovat chladnu hlavu pocas vedenia vozidla
BMW X6 F16 30d 190kW (2018)
EX-Opel Vectra C Caravan, 1,9CDTI 88kW (2008)
Škoda Octavia II Tour, 1,6 MPI 75kW (2011)
EX-Opel Astra G 1,2 16V (2002)
EX-Opel Kadett E 1,3 (1986)
EX-Škoda Felicia 1,4 MPI (1999)
EX-Opel Astra H 1,7 CDTI (2006)
EX-Opel Vectra C Caravan, 1,9CDTI 88kW (2008)
Škoda Octavia II Tour, 1,6 MPI 75kW (2011)
EX-Opel Astra G 1,2 16V (2002)
EX-Opel Kadett E 1,3 (1986)
EX-Škoda Felicia 1,4 MPI (1999)
EX-Opel Astra H 1,7 CDTI (2006)
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
presne takto som to mal na kadete aj ja podla mna je to ok a vzime ked kuris tak si tadial vyvetras a nemusis otvarat oknaBarry napísal:Ani na Kadette nejde zo strednych vyduchov teply vzduch, ale len studeny. Myslim ze Astra F ma ku Kadettu este celkom blizko a je to pozostatok prave z neho. Je to tak zamerne. Ked chces len kurit, tak kuris bocnymi vyduchmi a ked chces chladnejsi vzduch na hlavu tak si podla potreby otvoris tie stredne.
Niekde som cital ze vodic by si mal zachovat chladnu hlavu pocas vedenia vozidlaTak to je asi preto
opel omega B x20xev
-
iurai
- Kesi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Land of Confusion
Tak Macil mal pravdu
vraj tam môže ísť aj teplý vzduch,
ale osobne som to za 10 rokov čo ho mám nezažil
Stránka z manuálu:
http://sk.fotoalbum.eu/KesiM/a399463/00000001
ale osobne som to za 10 rokov čo ho mám nezažil
Stránka z manuálu:
http://sk.fotoalbum.eu/KesiM/a399463/00000001
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.